Nedsat pris! Sygdomslære Forstør
Kategorier / sektioner:

Sygdomslære (Bog, Indbundet)

Forlag: Munksgaard
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Serietitel: Hånden på hjertet
Sideantal: 554
Dato for udgivelse: 1-4-2014
Udgivelse: 2. udgave, 2014.
Illustrator: Birgitte Lerche
Redaktion: Arne Lykke Viborg, Annette Walsøe Torup
ISBN-13: 9788762813793
Produkt type: Bog
Bidragyder: Lisbeth Nilas, Susanne Vahr, Arne Lykke Viborg, Annette Walsøe Torup, Gudrun Spure Hansen, Peter Nissen Bjerring, Selim Özel, Marie Kim Wium-Andersen, Lars Torup
Illustrationsangivelser: ill. i farver
År for denne udgave: 2014
Originalsprog: Dansk
Udgave: 2
Oplag: 4

På eget lager, 1 - 2 hverdage

🛈

Advarsel: Sidste enheder på lager!

691,65 kr

-13%

Vejl. pris: 795,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Sygdomslære - hånden på hjertet er en grundbog i sygdomslære. Denne 2. udgave suppleres af en i-bog, en digital udgave af bogen som ud over bogens tekst og illustrationer bl.a. indeholder opgaver, animationer, quizzer, notesbog og meget andet ekstra materiale.
Bogens opbygning
Bogen er opbygget i forhold til kroppens organsystemer, og den dækker de hyppigste sygdomme. Alle kapitler har samme struktur. Først beskrives organsystemernes normale anatomi og fysiologi. Herefter forklares de observationer og symptomer, der er karakteristiske for de enkelte sygdomme, og de undersøgelser, som bruges ved diagnosticering.
Til slut følger en gennemgang af de specifikke sygdomme, der er knyttet til de enkelte organsystemer. Der er især lagt vægt på sygdommenes patofysiologi, så læseren kan forstå, hvilke symptomer der er karakteristiske for de enkelte sygdomme, og hvordan man kan overvåge sygdomsforløbet hos den enkelte patient.
Bogen præsenterer stoffet overskueligt og er rigt illustreret med figurer og fotos, der underbygger teksten. Layoutet er levende og pædagogisk opbygget, og læseren kan undervejs få uddybet stoffet med ekstra faktuelle, kliniske og opsummerende informationer.
Målgruppe
Sygdomslære - hånden på hjertet er en lærebog til sygeplejerskestuderende i faget sygdomslære og kan bruges gennem hele uddannelsen, både i teori og i klinik. Andre studerende inden for det sundhedsfaglige område kan også have stor glæde af bogen. Den kan endvidere anvendes af færdiguddannet sundhedspersonale som opslagsbog med opdateret viden på området.Hånden på hjertetHånden på hjertet er en bogserie inden for det naturvidenskabelige område, der foreløbigt tæller Anatomi og fysiologi, Sygdomslære, Farmakologi og Mikrobiologi. Bøgerne suppleres af en fælles hjemmeside med tværfaglige cases.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Sygdomslære

Sygdomslære