Nedsat pris! Sygepleje til ældre Forstør

Sygepleje til ældre (Bog, Indbundet)

Forlag: Munksgaard
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Sideantal: 320
Dato for udgivelse: 9-10-2017
Udgivelse: 1. udgave, 2017.
Illustrator: Birgitte Lerche
Redaktion: Susanne Jastrup, Ellen Astrid Holm
ISBN-13: 9788762817296
Produkt type: Bog
Bidragyder: Finn Rønholt, Ingrid Poulsen, Jacob Birkler, Kaare Christensen, Marie Seibæk, Nina Beyer, Torsten Sonne, Ulla Due, Anne Marie Beck, Mette Holst, Stig Ejdrup Andersen, Susanne Jastrup, Charlotte Juul Nilsson, Marianne Spile, Ellen Astrid Holm, Hanne Elming
Illustrationsangivelser: ill. i farver
År for denne udgave: 2017
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

På eget lager, 1 - 2 hverdage

1 enhed på eget lager

304,50 kr

-13%

Vejl. pris: 350,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Sygepleje til ældre er en lærebog i geriatrisk sygepleje, som beskriver hyppigt forekommende fænomener i sygeplejen til ældre. Bogen er skrevet i et konstruktivt samarbejde mellem især læger og sygeplejersker, og den bygger på en god kombination af ekspertviden, stor klinisk erfaring og forskningsmæssig indblik. Målet er, at læseren får større viden om de mest almindelige kognitive, psykologiske og fysiologiske ændringer, der har betydning for ældres sundhedstilstand og reaktioner på sygdom.
Bogen henvender sig især til sygeplejestuderende, og den kan benyttes i den teoretiske undervisning relateret til ældre og i klinisk undervisning i både primær- og sekundær sektor. Bogen er også relevant for sygeplejersker ansat i det geriatriske speciale, det samme gælder på akutte modtageafsnit, på medicinske afdelinger og i hjemmeplejen. Den er også oplagt på diplomniveau og til kortere kursusforløb og efter- og videreuddannelse inden for sygepleje til ældre generelt.
Sygeplejersker skal være gode til at identificere aktuelle og latente, potentielle behov hos ældre, og dette kræver indsigt i de særlige forhold, der knytter sig til høj alder og skrøbelighed. Sygepleje til ældre har derfor fokus på observationer, sygeplejerskens opgaver og ansvarsområder samt værktøjer, som kan anvendes til at håndtere typiske kliniske udfordringer på en hensigtsmæssig måde.
Cases er et bærende element i bogen, og her gives eksemplariske kliniske eksempler på de enkelte hovedemner.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Sygepleje til ældre

Sygepleje til ældre