Nedsat pris! Sygeplejens fundament Forstør
Kategorier / sektioner:

Sygeplejens fundament (Bog, Hæftet)

Forlag: Dansk Sygeplejeråd - Nyt Nordisk Forlag
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 793
Dato for udgivelse: 11-3-2013
Udgivelse: 2. udgave, 2013.
Redaktion: Steen Hundborg, Birgit Lynggaard
ISBN-13: 9788717042285
Produkt type: Bog
Bidragyder: Christine Bagger m.fl.
Illustrationsangivelser: ill. (nogle i farver)
Tegner: Birgitte Lerche
År for denne udgave: 2013
Første udgivelsesår: 2013
Originalsprog: Dansk
Udgave: 2
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

848,25 kr

-13%

Vejl. pris: 975,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Mængderabat

Antal Ny stk. pris Du sparer (i forhold til vejl.)
10 838,50 kr Op til 1.365,00 kr
20 828,75 kr Op til 2.925,00 kr

Beskrivelse

Denne nye udgave af Sygeplejens fundament er en stærkt revideret, udbygget og opdateret udgave, som han anvendes som grundbog på alle sygeplejerskeuddannelsens 14 teoretiske og kliniske moduler.


Bogens 61 kapitler er organiseret i forhold til sygeplejens virksomhedsområde: at udføre, formidle, udvikle og lede sygepleje. Der indledes med en række kapitler, som beskriver generel viden rettet mod sygeplejeprofessionens grundlag. Her gives en indføring i fagets udvikling, genstandsfelt, teknologi og sygepleje, interkulturel sygepleje, værdier, metoder, teorier og anerkendte sygeplejeteoretikeres syn på sygepleje.


Dernæst følger 29 kapitler, som alle har fokus på klinisk sygepleje. Kapitlerne i relation til den ledende funktion giver en indføring i bl.a. patientsikkerhed, sygeplejedokumentation, evidens i sygepleje og accelererede patientforløb. De formidlende kapitler har bl.a. fokus på sygeplejerskens kommunikation og pårørende i sundhedsvæsenet. Endelig har den udviklende del, som afslutter bogen, fokus på teoriudvikling og vidensdeling i sygepleje, sygeplejeforskning og -videnskab.


Som noget nyt inden for lærebogsområdet er bogen kompletteret med en hjemmeside, www.supplerendemateriale.dk, hvor der findes supplerende materiale i form af cases, studiespørgsmål, links til relevante hjemmesider, videoklip, fotos, øvelser og meget andet, som løbende bliver opdateret og udviklet i overensstemmelse med vidensudviklingen.


63 eksperter bidrager i værket, hvoraf flertallet er sygeplejesker med master- eller kandidatuddannelser og flere med ph.d.-grader.


Bogen er tænkt som et grundbogsværk til sygeplejestuderende, men på grund af det høje faglige niveau kan bogen med fordel også anvendes som opslagsværk i klinisk praksis, på efter- og videreuddannelse inden for sygeplejen samt på andre sundhedsuddannelser.


Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Sygeplejens fundament

Sygeplejens fundament