Nedsat pris! Syn og skøn i praksis Forstør
Kategorier / sektioner:

Syn og skøn i praksis (Bog, Hæftet)

Af: Frederik Bue Johnsen

Forlag: Polyteknisk Forlag
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 163
Dato for udgivelse: 4-5-2016
Udgivelse: 1. udgave, 2016.
Illustrator: Jakob Bue
ISBN-13: 9788750211136
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2016
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

3 - 8 hverdage

Levering inden jul: Kan ikke garanteres

322,85 kr

-7.5%

Vejl. pris: 349,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Syn og skøn er en helt central metode til afklaring af tekniske spørgsmål i tvister om f.eks. byggeri eller andre komplekse anskaffelser.


Det rigtige resultat i syns- og skønssagen vil ofte medføre, at hele sagen vindes. Omvendt kan en dårlig skønserklæring ikke blot medføre en tabt sag, men tillige en forsinkelse og en fordyrelse af konfliktløsningsprocessen.


Denne bog rummer en praktisk og håndgribelig redegørelse for fremgangsmåden ved syn og skøn, herunder i lyset af de ændringer i retsplejeloven, der trådte i kraft i sommeren 2014.


Bogen er et værktøj for alle aktører og faggrupper, som får berøring med syn og skøn – og ikke mindst som værktøj til skønsmændene selv.


Foruden en gennemgang af det relevante regelsæt rummer bogen en række eksempler på måder at tilrettelægge og optimere processen på i en syns- og skønssag. Bogen rummer også en gennemgang af de relevante alternativer til syn og skøn, herunder brugen af sagkyndige erklæringer, sagkyndige vidner og sagkyndige meddommere.


Frederik Bue Johnsen er advokat og gennem en årrække specialiseret i konfliktløsning og syn og skøn, især indenfor bygge- og anlægssektoren.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Syn og skøn i praksis

Syn og skøn i praksis