Nedsat pris! Syrien - Bashar al-Assads fald Forstør
Kategorier / sektioner:

Syrien - Bashar al-Assads fald (Bog, Paperback)

Af: David W. Lesch

Forlag: Profic
Format: Paperback
Sprog: Dansk
Sideantal: 293
Dato for udgivelse: 4-2-2014
Udgivelse: 1. udgave, 2014.
Oversætter: Rudi Kristensen - Profic
Bearbejdning: Profic
ISBN-13: 9788790693053
Produkt type: Bog
Bearbejdning: Profic
Diverse ophavsangivelser: Omslagsillustrator: Profic
Originaltitel: Syria - The Fall of the House of Assad
År for denne udgave: 2014
Første udgivelsesår: 2014
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 2

Forlaget skriver: Nyt oplag er under forberedelse.

114,55 kr

-17%

Vejl. pris: 138,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

David W. Lesch arbejder som professor i mellemøstlig historie ved Trinity University, i San Antonio, Texas. Han har skrevet tolv bøger om Mellemøsten og har regelmæssigt besøgt regionen på diplomatiske og forskningsrelaterede rejser. Han arbejder også som rådgiver for USA og flere Europæiske lande, såvel som FN, i mellemøstlige anliggender.

Da Syriens præsident Bashar al-Assad kom til magten efter sin fars død i 2000, havde mange i og udenfor Syrien store forhåbninger til at den populære, unge læge ville bringe længe ventede reformer til sit land; at han ville blive en ny slags mellemøstlig leder, i stand til at føre sit folk mod ægte demokrati.

David Lesch var en af dem, der nærede dette håb, og igennem en række unikke møder med Bashar al-Assad i perioden fra 2004 til 2009, kom Lesch til at kende præsidenten bedre end nogen anden i Vesten, og beskriver ham som en han kom til ´at holde af.´

I denne betimelige bog, beskriver forfatteren sin egen opfattelse af Assads personlighed, hans fejlslagne lederskab, hans forvandling fra at være ´Håbets Søn´ til en reaktionær tyran, og hans styres voldelige reaktion på fredelige protester, der bragte landet ud i en uhørt brutal borgerkrig.
Men samtidig giver han os et indblik i de komplicerede etniske, religiøse og politiske dynamikker der gælder i Mellemøsten, og tegner det realistiske skrækscenarie en løbsk borgerkrig, og regimets fald, kan få for hele regionen.Uanset om regimet overlever, slår Lesch fast at Mellemøsten, og dermed verden, ikke bliver den samme igen, og at hans ven, Bashar al-Assad moralsk og menneskeligt allerede er faldet.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Syrien - Bashar al-Assads fald

Syrien - Bashar al-Assads fald