Nedsat pris! Syrn selv: sund konservering og forædling med mælkesyrebakterier Forstør
Kategorier / sektioner:

Syrn selv: sund konservering og forædling med mælkesyrebakterier (Bog, Hardback)

Af: Karin Bojs

Forlag: Turbine
Format: Hardback
Sprog: Dansk
Sideantal: 143
Dato for udgivelse: 15-8-2015
Udgivelse: 1. udgave, 2015.
Oversætter: Camilla Pi Kirkegaard
ISBN-13: 9788740602340
Produkt type: Bog
Fotograf: Per Ranung
Illustrationsangivelser: ill. i farver
Originaltitel: Syra själv
År for denne udgave: 2015
Originalsprog: Svensk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

197,45 kr

-21%

Vejl. pris: 249,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Den første bog på dansk om at konservere med mælkesyrebakterier, eller mælkesyregæring - en gammel teknik som Camilla Plum i sine tv-programmer igen har gjort til et hit i hjemmekøkkenet.
Kom med i køkkenet, og prøv kræfter med at syrne grøntsager. Syrning vil sige at forædle og konservere grøntsager med hjælp fra mælkesyrebakterier. Syrningen får fine smagsnuancer frem i grøntsagerne, og næringsstoffer bevares. Dine syrnede grøntsager er derfor fyldt med vitaminer, og de giver et friskt pift på frokost- og middagsbordet. I bogen får du en grundig gennemgang af de enkelte trin i syrningen, en række inspirerende opskrifter fra forskellige dele af Europa på syrnede grøntsager og retter, som grøntsagerne passer godt til. Bogen giver desuden tips til, hvordan du selv kan komme i gang med at dyrke dine grøntsager, og et indblik i de processer, der foregår under syrningen, så du får en større forståelse. At syrne grøntsager er helt i tråd med manges ønske om større enkelhed, om at ´gøre det selv´ og leve mere bæredygtigt og i tættere kontakt med naturen.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Syrn selv: sund konservering og forædling med mælkesyrebakterier

Syrn selv: sund konservering og forædling med mælkesyrebakterier

Kunder, der købte denne vare, købte også