Kategorier / sektioner:

Syv år for PET (Bog, Paperback, Dansk)

Af: Morten Skjoldager

Forlag: People s Press
Format: Paperback
Sprog: Dansk
Sideantal: 440
Dato for udgivelse: 31-12-2019
Udgivelse: 2. udgave, 2019.
ISBN-13: 9788770363556
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2019
Originalsprog: Dansk
Udgave: 2
Oplag: 1

Forventes på lager: 31-12-2019

Leveringstid: Ikke udkommet, kan forudbestilles (Udk. 31-12-2019)

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

I en insiderberetning om Politiets Efterretningstjeneste sætter Jakob Scharf ansigt på mørkemændene, der i tiden efter Muhammedkrisen konspirerede om massedrab på dansk grund. Han blotlægger PET-operationerne, de kendte og de ukendte, og han portrætterer tjenestens dedikerede agenter og kunsten at hverve en meddeler.
Jakob Scharf går også bag om sagerne, der satte ham skakmat i tjenesten. Han fortæller om sin chefmission og sit mandat til en modernisering af PET, der forvandlede den hemmelige tjeneste til en slagmark af sladder og lækager, og han tager bladet fra munden i affæren om nødløgnen, der fældede ham. Efter syv år for PET. 
Journalist Morten Skjoldager fører den tidligere efterretningschef gennem hans tid i PET. Baseret på aktindsigter i stakke af retsdokumenter, PET- og politirapporter og interviews med kilder i politiet og i de ekstremistiske miljøer tegner Morten Skjoldager det til dato skarpeste billede af truslen mod Danmark og PET’s kapacitet til at imødegå den. Syv år for PET er en tankevækkende bog om terrorprædikanter og gangster-jihadister og en påmindelse om, at kun falsk tryghed kan købes for penge. 
Jakob Scharf er netop blevet idømt 4 måneders fængsel for brud på tavshedspligten og har samtidig fået konfiskeret knap 400.000 kroner, som han ifølge byretten har tjent på salget af bogen.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Syv år for PET

Syv år for PET