Nedsat pris! Ta' ud i naturen: der er serveret
Kategorier / sektioner:

Ta' ud i naturen: der er serveret (Bog, Indbundet, Dansk)

Af: Kurt Nielsen

Forlag: Siesta
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Sideantal: 117
Dato for udgivelse: 25-11-2011
Udgivelse: 1. udgave, 2011.
Redaktion: Stig Petersen
ISBN-13: 9788792539816
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: ill. (nogle i farver)
Tegner: Leif Ragn Jensen
År for denne udgave: 2011
Første udgivelsesår: 2011
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Status: Mangler pt.

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Natur, jagt og fiskeri har altid været Kurt Nielsens interesseområder. En medfødt betagelse af naturen har alle dage præget hans tanker og handlinger sammen med lysten til at kunne klare sig, hvis nøden tvang. Oplevelser i krigsårene og i koldkrigsperioden har givetvis været en del af ansporingen til at lære at klare sig under ekstreme forhold, hvis de opstod.
Da Kurt Nielsen flyttede til Ry og meldte sig ind i Ry Bådelaug, vidste han ikke, at det skulle blive begyndelsen til en bog. Han skrev i flere år for medlemsbladet Ank´ret, hvor han havde sin egen spalte ´Den naturlige spalte - af manden ved bålet´, hvori han skrev om naturen og årstidernes gang. Kurt Nielsen har hele livet været fascineret af naturen, og det er der nu kommet en bog ud af, som består af de 34 redigerede essays, som alle har været en del af hans spalte.
Med tilbageblik og selvoplevede hændelser beretter Kurt Nielsen, af og til med barsk humor, hvordan man kan gøre brug af naturen og ikke at forglemme, hvordan man bør færdes derude, og det uanset om det er ved hans hjemegn i Søhøjlandet ved Ry eller i Grønland.
Bogen er en påmindelse, om at naturen ligger overalt omkring os - og vi har rige muligheder for at udnytte en masse af de produkter, som naturen byder på. Kurt Nielsen har selv benyttet sig af de mange gaver naturen giver, og det er glæden herved, han gerne vil videregive til andre.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Ta' ud i naturen: der er serveret

Ta' ud i naturen: der er serveret