Tåge over Darjeeling Forstør
Kategorier / sektioner:

Tåge over Darjeeling (Bog, Paperback)

Af: Mikael Bergstrand

Forlag: Modtryk
Format: Paperback
Sprog: Dansk
Sideantal: 376
Dato for udgivelse: 27-10-2015
Udgivelse: 5. udgave, 2015.
Oversætter: Lilian Kingo
ISBN-13: 9788771464894
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Johan Petterson
Originaltitel: Dimma över Darjeeling
År for denne udgave: 2015
Originalsprog: Svensk
Udgave: 5
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

Formater / udgaver

Indbundet
226,45 kr
Bog
Paperback
99,95 kr
epub
75,65 kr
zip_mp3
75,65 kr

99,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Göran Borg er tilbage i Sverige. Efter den skelsættende rejse til Indien og forelskelsen i den meget smukke - men også meget gifte - skønheds­salonmanager Preeti Malhotra er han tilbage i sin gamle tristhed. Konen gik for snart ti år siden, og børnene behøver ham ikke længere. Selv hans psykolog tvivler på ham. Eneste lyspunkt er en øl i ny og næ med kammeraterne og måske en fodboldkamp.


Men så dukker der en mulighed op. Hans bedste ven, den optimistiske og livsglade tekstileksportør Yogendra Singh Thakur, kaldet Yogi, skal giftes. Göran bestemmer sig til at tage til Indien og hjælpe ham med forberedelserne til bryllupsfesten. Vel ­ankommet går alt galt, og Göran og Yogi trækkes ind i skumle affærer, som tvinger dem ud på en dramatisk rejse.


TÅGE OVER DARJEELING er en underholdende og eventyrlig roman om loyalitet og venskab - og om den svære kunst at leve her og nu. Fortalt med samme varme og humor som forfatterens seneste roman, Delhis smukkeste hænder.


"I de sansemættede beskrivelser fra et kaotisk Delhi og et overdådigt smukt Darjeeling på grænsen til Himalaya mærker man, at forfatteren selv har boet en årrække i landet.... ´Tåge over Darjeeling´ [er] ren hygge og spøjse indfald af den allerfortræffeligste art." Jyllands-Posten


´Tåge over Darjeeling´ kan stilles på feelgood-hylden sammen med f.eks. Jonas Jonassons roman ´Den hundredeårige der kravlede ud af vinduet og forsvandt´, og til dels også den svenske filmklassiker ´Selskabsrejsen´, som begge kan noget med komisk timing. Det kan denne bog bestemt også...Børsen


... en skæg og underholdende historie...Politiken


En roman man ikke kan læse uden at klukle undervejs.Lektør


Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Tåge over Darjeeling

Tåge over Darjeeling