Nedsat pris! Tabernes konge Forstør
Kategorier / sektioner:

Tabernes konge (Bog, Hæftet)

Af: Patric Paw Wärgården

Forlag: Saga
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 349
Dato for udgivelse: 23-11-2017
Udgivelse: 1. udgave, 2017.
ISBN-13: 9788711882757
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2017
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Mangler pt.

243,55 kr

-13%

Vejl. pris: 279,95 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

"Hos mor i Skodsborgparken indfandt roen sig, og al angst og flossede rødvinsnerver kom på stand-by. Min lillesøster og jeg frådede blandede nødder, leverpostejsmadder og ostepops, mens vi så Polanski-film. Jeg gik lange ture ved Øresund, spiste faste måltider og prøvede at være et helt menneske igen.
Men nerverne havde altid været dårlige. Jeg havde aldrig været inde på hård narkotika, men havde år af alkohol- og hashmisbrug på bagen og havde oplevet en reel afhængighed med det thailandske urtestof kratom. Min psyke havde tilsyneladende taget uoprettelig skade. Men jeg foretrak at bide det hele i mig. Psykologhjælp og selvhjælpsbøger var ikke mig. Og det hjalp lidt på det hele at sidde i et hjemmevant miljø og blive passet på af mor. Også selvom jeg var 24."
Patric Paw Wärgårdens selvbiografiske roman "Tabernes konge" fortæller om en ung mands søgen efter sin egen identitet, der glider ud af hænderne på ham, i takt med at stofferne kommer til at spille en større og større rolle i hans liv.
Patric Paw Wärgården debuterede i 2010 med ungdomsromanen "C.R.A.P", som trækker på forfatterens egne erfaringer fra stofmiljøet. Sidenhen har Patric Paw Wärgården udgivet den selvbiografiske roman "Tabernes konge" om hans eget forfald fra ganske almindelig nordsjællandsk dreng fra en god familie til stofmisbruger på statsordineret metadon.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Tabernes konge

Tabernes konge