Nedsat pris! Tacklingen Forstør
Kategorier / sektioner:

Tacklingen (Bog, Hæftet)

Af: Jesper Kruse

Forlag: Linje H
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 174
Dato for udgivelse: 20-3-2014
Udgivelse: 1. udgave, 2014.
Redaktion: Mette de Fine Licht
ISBN-13: 9788792769091
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Gipsy Graphics
År for denne udgave: 2014
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 2

Mangler pt.

123,65 kr

-17%

Vejl. pris: 149,00 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

»Bolden bliver sparket på tværs af banen. Jeg kigger op og løber imod den - sikker på, at jeg vil nå den først, men jeg opdager for sent, at Jens har de samme tanker. Han kommer tordnende som et tog uden skinner, brøler som en tyr med fråde om munden og har et vildt blik i øjnene. Jeg sparker til bolden først, men så rammer han mit ben med stor kraft.«
Jesper Kruse er godt på vej mod et liv som professionel fodboldspiller, da en tackling sender ham på skadestuen. Meldingen lyder, at benet er forstuvet. Jesper er dog snart tilbage på banen og styrer målrettet mod fodbolddrømmen, men skaderne forfølger ham. Den ene operation afløser den anden, genoptræningsperioderne er lange og seje, og pludselig har han hverken kontrakt eller klub. Jesper Kruse må erkende, at hans drøm er bristet. Han bliver aldrig professionel fodboldspiller. Hvad skal der så blive af ham?
Tacklingen er en ærlig og gribende fortælling om en ung fyr, der arbejder hårdt for at opnå en karriere som professionel fodboldspiller, men som bliver slået hjem af en tilfældighed. Det er historien om at miste sin identitet og sig selv, når drømmen om fremtiden brister. En bog om at kæmpe for at komme tilbage til livet og altid få det bedste ud af det, man har.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Tacklingen

Tacklingen