Nedsat pris! Tænk hvis kongen kom på besøg Forstør
Kategorier / sektioner:

Tænk hvis kongen kom på besøg (Bog, Paperback)

Af: Johnny Lindblad Reinhardt

Forlag: Mb16p
Format: Paperback
Sprog: Dansk
Sideantal: 90
Dato for udgivelse: 12-9-2013
Udgivelse: 1. udgave, 2013.
ISBN-13: 9788799447718
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: spdtryk,as - Omslagsillustrator: spdtryk,as
Fotograf: Amalienborg museet
Illustrationsangivelser: ill.
År for denne udgave: 2013
Første udgivelsesår: 2011
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

148,00 kr

-7.5%

Vejl. pris: 160,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Tænk hvis kongen kom på besøg er Johnny Lindblad Reinhardts anden bog udgivet på forlaget mb16p.


Bogen giver friske bud på, hvordan vi kan se os selv i nye perspektiver. Den tager udgangspunkt i eksempler fra nogle af forfatterens egne oplevelser gennem livet. Det er ikke en selvbiografi, men en alment menneskelig bog, med genkendelige oplevelser og problematikker fra et hverdagsliv de fleste sikkert vil kunne genkende og identificere sig med.


Bogen indeholder psykologiske, filosofiske og spirituelle betragtninger som er gennemgående temaer i forhold til de oplevelser, vi møder hvert eneste øjeblik i livet. Selvundersøgelse og bud på hvordan vi kan undersøge os selv, vil der være små og let anvendelige forslag til.  


 Fra bogens bagside:


Tænk hvis kongen kom på besøg - er en bog der afsøger muligheder for, at vi kan (gen)finde os selv som dem vi måske virkelig er.


Bogen er skrevet ud fra en tid og kulturel kontekst, som forfatteren selvfølgelig har været en del af gennem sit liv, og tager udgangspunkt i hverdagslivet.


Mange temaer og tanker der er blevet vendt gennem generationer i menneskets historie vil blive belyst. Formålet er, at læseren kan blive bevidst om den visdom og viden der ligger i os alle. Det er en visdom og viden vi ofte oplever momentvis, og efterfølgende fortrænger fordi der er så mage ting vi oplever der skal gøres og ordnes inden vi kan slappe af og være - bare være, uden at være optagede af 100.000 dagsordner indeholdende ´burde´, ´kunne´, ´skulle´, ´bliver nødt til´ og så videre.


Måske forholder det sig sådan, at det virkelig kræver et minimum af anstrengelse for, at vi kan opleve lykke, og måske er det derfor det er så svært for os at erkende og forstå.  

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Tænk hvis kongen kom på besøg

Tænk hvis kongen kom på besøg