Tag bryllupsbilleder som en prof Forstør
Kategorier / sektioner:

Tag bryllupsbilleder som en prof (Bog, Hæftet)

Af: Scott Kelby

Forlag: Libris
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Serietitel: Lær det selv - Visuel guide
Sideantal: 101
Dato for udgivelse: 1-4-2014
Udgivelse: 1. udgave, 2014.
Oversætter: Lene Sekjær
ISBN-13: 9788778532831
Produkt type: Bog
Fotograf: Scott Kelby
Illustrationsangivelser: ill. i farver
Originaltitel: The digital photography book
År for denne udgave: 2014
Originalsprog: Engelsk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

Levering inden jul: OK

Formater / udgaver

Bog
Hæftet
99,00 kr
pdf
86,90 kr

99,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Tag bryllupsbilleder som en prof giver dig alle de tips, du får brug for, hvis du er blevet bedt om at fotografere til et bryllup. Uanset om du er erfaren fotograf eller bare er blevet sat på opgaven, fordi du er den eneste i omgangskredsen, der har et kamera, kan dette hæfte hjælpe dig gennem brylluppet med alle dets udfordringer.
I dette hæfte har vi samlet alle de gode råd om bryllupsfotografering fra Scott Kelbys fire bind om digital fotografering. Hæftet kører efter det samme geniale koncept fra de fire bøger. Sådan beskriver Scott Kelby selv konceptet:
»I princippet er vi to ude at fotografere sammen, og jeg giver dig de samme tips og gode råd og indvier dig i de teknikker, jeg gennem årene har suget til mig fra de dygtigste professionelle fotografer. Men når jeg er sammen med en god ven, dropper jeg alt teknikbøvlet. Så hvis du for eksempel stiller mig spørgsmålet: »Du, Scott, jeg kunne godt tænke mig et lækkert blødt og behageligt lys. Hvor langt væk skal jeg så placere denne softboks?«, vil jeg ikke holde et længere foredrag om lysforhold eller blitztilbehør. I det virkelige liv vil jeg blot sige: »Flyt den så tæt på motivet, du kan, uden at den kommer med på billedet. Jo tættere du kommer på, desto blødere og behageligere lys«. Sådan vil jeg kort og godt sige. Uden omsvøb. Så det gør jeg her.« Kort sagt, læs dette hæfte og få svar på alle dine spørgsmål om fotografering til bryllupper!

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Tag bryllupsbilleder som en prof

Tag bryllupsbilleder som en prof