Nedsat pris! Tag på arbejde: fra sygemelding til samarbejde Forstør
Kategorier / sektioner:

Tag på arbejde: fra sygemelding til samarbejde (Bog, Hæftet)

Forlag: PPclinic
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 169
Dato for udgivelse: 10-5-2016
Udgivelse: 1. udgave, 2016.
Redaktion: Mette de Fine Licht
Medforfattere: Jesper Karle, Lars Aakerlund
ISBN-13: 9788799896400
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Mette Schou
År for denne udgave: 2016
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 2

2 - 5 hverdage

148,55 kr

-17%

Vejl. pris: 179,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Susanne er 48 år. Hun er partner i et stort advokatfirma og har godt gang i karrieren, da hun en dag bryder sammen og får diagnosen stress. Lægen ordinerer ro, men det gør kun alting værre. 
Charlotte er 53 år, arbejdsløs ejendomsmægler og for nylig diagnosticeret med stress. Ingen ved, hvornår hun kan begynde at søge arbejde igen - eller om hun nogensinde bliver rask nok til det. 
Thomas er 32 år og en afholdt og talentfuld medarbejder i et it-firma. Nogle gange buldrer han derudad på jobbet, mens han andre gange ikke kan overskue det mindste. Ro derhjemme hjælper ikke, først da han kommer til en psykiater, finder Thomas ud af, hvorfor hans humør svinger så meget. 
Hver dag er 70.000 danskere sygemeldt på grund af psykiske helbredsproblemer. I mange tilfælde ender tilværelsen med at smuldre for dem. De ryger ud af arbejdsmarkedet, og få af dem vender tilbage til en fri og selvforsørgende tilværelse, fordi den koordinerede indsats mellem behandlere, jobcentre og arbejdsgivere er for dårlig. Men sådan behøver det ikke at være. Der findes en løsning, der er til gavn for den syge selv, virksomhederne og samfundet. 
I Tag på arbejde - fra sygemelding til samarbejde sætter to psykiatere fokus på, hvorfor så mange bliver sendt hjem med en fejldiagnose, og de giver deres bud på, hvordan vi som samfund bør løse de problemer, der er forbundet med det stigende antal af mennesker med psykiske problemer. Bogen er skrevet til alle med psykiske helbredsproblemer, pårørende, behandlere, ledere, kommunale sagsbehandlere og beslutningstagere.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Tag på arbejde: fra sygemelding til samarbejde

Tag på arbejde: fra sygemelding til samarbejde