Nedsat pris! Tag piskesmæld alvorligt: oplevelser, erfaring og rådgivning Forstør
Kategorier / sektioner:

Tag piskesmæld alvorligt: oplevelser, erfaring og rådgivning (Bog, Hæftet)

Af: Hanne Holst Rasmussen

Forlag: Bogan
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 282
Dato for udgivelse: 1-2-2010
Udgivelse: 1. udgave, 2010.
ISBN-13: 9788774665007
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2010
Første udgivelsesår: 2009
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

217,45 kr

-13%

Vejl. pris: 249,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

En kold vintermorgen i december blev den sidste dag i Hanne Holst Rasmussens gamle liv. Hun blev påkørt bagfra af en lastbil. Indtil den dag levede hun et lykkeligt familieliv, men den dag ændredes alt på et splitsekund.
Hvad gør man, når man fra den ene dag til den anden bliver ramt af invaliderende symptomer, som går ud over såvel den fysiske som den mentale formåen? Hvad gør man, når disse symptomer ikke tages alvorligt af sundhedssystemet?
Hanne Holst Rasmussen, som selv var sygeplejerske, blev ramt af piskesmæld, og i Tag piskesmæld alvorligt følger vi dels hendes detektivarbejde for at få opklaret, hvad hendes diagnose egentlig dækkede og dels hendes lange kamp for at komme til at fungere igen.
Piskesmæld bliver af mange danske læger opfattet som en hysterisk lidelse, da traditionelle undersøgelsesmetoder ikke har kunnet påvise fysiske skader af et omfang, som kunne forklare de alvorlige symptomer. Men i udlandet er der flere steder udviklet undersøgelsesmetoder, som kan påvise de omfattende mikroskopiske læsioner i led muskler og kar, som man her mener er årsagen til de svære symptomer. I Tyskland er der en klinik, hvor man opererer piskesmældsramte med gode resultater. Her blev også Hanne Holst Rasmussen hjulpet efter en udmarvende kamp i vores sundhedssystem.
Hanne Holst Rasmussen uddeler i Tag piskesmæld alvorligt af sine erfaringer om, hvad der har hjulpet hende, og hvad der ikke har.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Tag piskesmæld alvorligt: oplevelser, erfaring og rådgivning

Tag piskesmæld alvorligt: oplevelser, erfaring og rådgivning