Tal folket op til dåd: Håndbog for politiske talere Forstør
Kategorier / sektioner:

Tal folket op til dåd: Håndbog for politiske talere (Bog, Paperback)

Af: Klaus Kjøller

Forlag: KJOELLER.dk
Format: Paperback
Sprog: Dansk
Sideantal: 184
Dato for udgivelse: 15-3-2018
Udgivelse: 1. udgave, 2018.
ISBN-13: 9788740955712
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2018
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Forlaget skriver: Print On Demand - forvent længere leveringstid

138,75 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Hvis du allerede er politiker eller leder, så find ideer i bogen til, hvordan du kan nå længere med dine taler.
Og hvis du ikke er politiker eller leder, men gerne vil være det eller bare højere op i hierarkiet, så lad bogen løfte dig opad.
Og hvis du ikke drømmer om storhed og ære, men bare er i panik, fordi du skal holde en tale, som overbeviser din grundejerforening om, at vejbump bør indføres, så kan bogen sikre din overlevelse.
Find gennem bogens øvelser dine stærke og svage dyder. Og afslør den fortælling, som din persontype anslår i tilhørerne.
Lær ydmyghed ved at indse, at folk altid overbeviser sig selv langt bedre, end den mest geniale og veluddannede taler kan. De tilpasser det, du siger, til deres egen private virkelighed, til medievirkeligheden og til de erfaringer, de har.
Din tales virkning afhænger derfor af, hvor god du er til at lade tilhørerne selv afsløre det, du er ude på at overbevise dem om.
Lær også, hvordan du vinder en debat – aldrig med abstrakte begrebsudredninger, men med slående eksempler og metoden Q = A + 1.
Og lær af gode eksempler: Winston Churchills tale d. 8. juni 1940 ”This was their finest hour”, Anders Fogh Rasmussens ”Smagsdommertale”, Martin Luther Kings ”I have a dream”-tale.
Klaus Kjøller er forfatter og kommentator. Var i 1978-2015 lektor i moderne dansk sprog og sprogbrug ved Københavns Universitet og underviste bl.a. i mundtlig kommunikation. Han har i mere end 45 år skrevet bøger om sprog og påvirkning. Og har siden 1991 holdt mange foredrag rundt om i landet.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Tal folket op til dåd: Håndbog for politiske talere

Tal folket op til dåd: Håndbog for politiske talere