Talepædagogen som samarbejdspartner og konsulent i arbejdet med udvikling af opmærksomhed over for sprog, lyd og artikulation i indskolingen (Bog, Hæftet)

Forlag: Danmarks Lærerhøjskole, Institut for Pædagogik og Psykologi
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Serietitel: Specialpædagogiske tekster
Sideantal: 62
Dato for udgivelse: 1-1-1989
Udgivelse: 1989.
Nr. i serien: Bind: nr. 10,
Medforfattere: Birthe F. Sand, Mogens Vig Frederiksen, Jytte Sjørslev
ISBN-13: 9788787315746
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: ill.
Ophavsangivelse: Birthe F. Sand - Mogens Vig Frederiksen
År for denne udgave: 1989
Første udgivelsesår: 1989
Originalsprog: Sproget kan ikke bestemmes

3 - 8 hverdage

55,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Mange erfaringer og undersøgelser med børn, der har læsevanskeligheder, viser, at langt de fleste af dem har sproglige problemer. Arbejdet med sprog, lyd og artikulation vil imidlertid kunne medvirke til at udbygge fundamentet i læseindlæringsfasen for alle børn, men specielt de sprogligt svage børn vil have gavn af undervisningen.
Forfatterne har som følge heraf ønsket at undersøge talepædagogens mulighed for - i indskolingen - at medvirke til forebyggelse af læseproblemer ud fra en specialpædagogisk synsvinkel.
Titelangivelse før indholdsfortegnelse: Talepædagogen som samarbejdspartner og konsulent i arbejdet med udvikling af opmærksomhed over for sprog, lyd og artikulation i indskolingen.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Talepædagogen som samarbejdspartner og konsulent i arbejdet med udvikling af opmærksomhed over for sprog, lyd og artikulation i indskolingen

Talepædagogen som samarbejdspartner og konsulent i arbejdet med udvikling af opmærksomhed over for sprog, lyd og artikulation i indskolingen