Taleserie 4: om geografi og vejret, bolig og fritid, fest og indkøb - tillægsord og biord, repetition af verber, navneord og stedord, Lærermappen (Bog, Spiralryg, Dansk)

Af: Kirsten Gelbek

Forlag: Akademisk Forlag
Format: Spiralryg
Sprog: Dansk
Sideantal: 96
Dato for udgivelse: 15-3-2002
Udgivelse: 1. udgave, 2002.
Illustrator: Otto Dickmeiss
ISBN-13: 9788750036241
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: ill.
Handelsbegraensning: Kan downloades på www.alfabetaforlag.dk
År for denne udgave: 2002
Første udgivelsesår: 2002
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Mangler pt.

635,00 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Taleserie 4 - Familien Jensen er en fortsættelse af Taleserie 1- Familiens Jensens hverdag, Taleserie 2 - Familien Jensen og Taleserie 3 - Familien Jensen. Serien tager udgangspunkt i en ganske almindelig dansk familie.
Hvert kapitel handler om et eller to emner, som bliver behandlet på mange forskellige måder, bl.a. med autentiske tekster og formularer. Emnerne i Taleserie 4 er geografi/vejret, bolig/fritid og fest/indkøb.
Lærermappen indeholder et lager af kopisider til kursisterne og forlæg til plancher og overheads til arbejdet i klassen. Herudover er der en test til hvert kapitel samt en lærervejledning. Med lærermappen følger et lærerbånd med læsetekster, dialoger og lytteøvelser. Dialogerne er indtalt uden pauser på lærerbåndet.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Taleserie 4: om geografi og vejret, bolig og fritid, fest og indkøb - tillægsord og biord, repetition af verber, navneord og stedord, Lærermappen

Taleserie 4: om geografi og vejret, bolig og fritid, fest og indkøb - tillægsord og biord, repetition af verber, navneord og stedord, Lærermappen