Nedsat pris! Talkshow Forstør
Kategorier / sektioner:

Talkshow (Bog, Hæftet)

Af: Tine Bryld

Forlag: Saga
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 240
Dato for udgivelse: 3-11-2017
Udgivelse: 1. udgave, 2017.
ISBN-13: 9788711831229
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2017
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Forlaget skriver: Print On Demand - forvent længere leveringstid

Formater / udgaver

Bog
Hæftet
217,45 kr

217,45 kr

-13%

Vejl. pris: 249,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

"Der er ikke nogen helt almindelig begravelse. Jeg er her, fordi jeg engang var Nadias ven og har lyst til at være sammen med hende en sidste gang. Måske er jeg den, der kendte hende bedst og alligevel. Jeg troede, det var løgn, da jeg for en uge siden læste dødsannoncen."
Da fortællingen om Nadia begynder, er hovedpersonen allerede død, men fortællingen, om hvad der førte til den unge piges pludselige selvmord, er først lige begyndt. Nadias barndom druknede i forældrenes karrierer, senere forsvandt ungdommen i ensomhed, og til sidst blev det onde for meget og det gode for lidt. Magt, begær og løgn er drivkræften i Tine Brylds fortælling om et ungt liv, der sluttede for tidligt.
Tine Bryld (1939-2011) skrev på baggrund af sit virke som socialrådgiver og radiovært på rådgivningsprogrammet ‘Tværs‘ en lang række børne- og ungdomsbøger, heriblandt "Liv og Alexander", "Hvid som sne" og "Ikke en engel". Hun har endvidere skrevet flere dokumentariske bøger om sociale problemer såsom udsatte børn, voldtægt og gadebørn. Tine Bryld har hjulpet utallige mennesker både gennem sit arbejde som socialrådgiver, men også ved at sætte fokus på problemer, der kan være utroligt svære at tale om, men som det ikke desto mindre er nødvendigt at diskutere.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Talkshow

Talkshow