Tanker til tiden: om studier af læring (Bog, Hæftet)

Forlag: Aalborg Universitetsforlag
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 201
Dato for udgivelse: 1-8-2006
Udgivelse: 1. udgave, 2006.
Redaktion: Erik Laursen, Alice Juel Jacobsen, Ulla Thøgersen og Merete Wiberg
ISBN-13: 9788773077634
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2006
Første udgivelsesår: 2006
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

3 - 8 hverdage

115,50 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Tanker til tiden - om studier af læring behandler en række aktuelle temaer inden for uddannelse, læring og undervisning. Bogens forfattere er alle knyttet til forskerskolen ved Institut for Uddannelse, Læring og Filosofi på Aalborg Universitet, og bogen viser den mangfoldighed der præger den aktuelle forskning ved forskerskolen.
Flere af bogens temaer er velkendte, i den forstand at de rummer ´klassiske´ grundspørgsmål i forhold til human- og samfundsvidenskaberne, og i flere af bogens artikler gives der bud på nye formuleringer der indikerer ad hvilke veje forskningen muligvis fremover vil bevæge sig.
Et af bogens temaer er læring over for undervisning som det styrende forskningsperspektiv. Et andet tema er realisme over for konstruktivisme som erkendelsesperspektiv. Et tredje tema er forholdet mellem forskeren og de udforskede, og deres forskellige interesser og muligheder for at påvirke det der forskes i.
Bogens artikler retter sig mod ´uddannelse´ i en ganske bred forstand, altså mod sociale rammer der i en eller anden forstand organiserer menneskers formidling og tilegnelse af kundskaber, hvor undervisning og læring udgør de to centrale aspekter eller perspektiver på aktiviteter med dette sigte.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Tanker til tiden: om studier af læring

Tanker til tiden: om studier af læring