Nedsat pris! Forstør

Tankestreger: tværvidenskabelige nybrud (Bog, Hæftet)

Forlag: Danmarks Pædagogiske Universitetsforlag
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 382
Dato for udgivelse: 1-1-2007
Udgivelse: 1. udgave, 2007.
Redaktion: Robin Engelhardt - Camilla Mehlsen - Frederik Stjernfelt
ISBN-13: 9788776841836
Produkt type: Bog
Bidragyder: Jes Adolphsen, René Bugge Bertramsen, Eduard Bonet, Per Aage Brandt, Ole Ravn Christensen, Finn Collin, Niels Egelund, Stina Vrang Elias, Bente Elkjær, Claus Emmeche, Robin Engelhardt, Jan Faye, Cathrine Hasse, Morten Hesseldahl, Steen Hildebrandt, Jens H
År for denne udgave: 2007
Første udgivelsesår: 2007
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

3 - 8 hverdage

Levering inden jul: Kan ikke garanteres

326,25 kr

-13%

Vejl. pris: 375,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Tværvidenskab har allerde så længe været et catchword, at vi er ved at blive blinde for, hvad det egentlig dækker. Denne bog er et forsøg på at fange bredden i de kognitive eksplorationer og nyskabende kombinationer, som den tværvidenskabelige forskning i dag gør brug af.
En tankestreg er et fint symbol for den proces, der sættes i gang, når et uventet perspektiv, en dybere indsigt, en ny idé, en oplagt kobling eller et nødvendigt skift i tilgangen toner frem i det videnskabelige arbejde og kalder på en integration af flere discipliner.
I bogen beretter vidt forskellige forskere om en lang række tværvidenskabelige bybrud, lige fra matematik og fysik over neurobiologi, kognitionsforskning, computer science, it og psykologi til sociologi, uddannelsesforskning, etik, ledelsesforskning, organisationsteori, arkitektur og religion. De involverede forskere præsenterer og diskuterer et stykke tværvidenskab i omegnen af deres eget område.
Bogen spreder dermed over en vifte af forskellige tværvidenskabelige nybrud, der giver et overblik over mange af videnskabernes aktuelle fronter.
Bogen udgør samtidig et festskrift til Hans Siggaard Jensens 60-årsdag 14. juli 2007.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Tankestreger: tværvidenskabelige nybrud

Tankestreger: tværvidenskabelige nybrud