Nedsat pris! Tantra kærlighed: en rejse til seksuel og spirituel ekstase Forstør
Kategorier / sektioner:

Tantra kærlighed: en rejse til seksuel og spirituel ekstase (Bog, Paperback)

Forlag: Atelier
Format: Paperback
Sprog: Dansk
Sideantal: 143
Dato for udgivelse: 27-5-2002
Udgivelse: 1. udgave, 2002.
Oversætter: Lone Burmeister
Medforfattere: Ma Ananda Sarita, Swami Anand Geho
ISBN-13: 9788778573834
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: ill. i farver
År for denne udgave: 2002
Første udgivelsesår: 2002
Originalsprog: Engelsk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

154,95 kr

-22.5%

Vejl. pris: 199,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Mange af os længes efter at leve i dyb intimitet med vores partner og efter stærk åndelig, psykisk og seksuel kontakt.
Tantra er en gammel, men simpel teknik, der giver dig en dybere forståelse af dig selv og hjælper dig til at få et langvarigt, tilfredsstillende og kærligt forhold til din partner.
Bogen er en praktisk guide, der skridt for skridt viser Tantra meditation for enkeltpersoner og par. Meditationerne er suppleret med forklaring på forskellen mellem det mandlige og det kvindlige, samt med personlige beretninger om problemer og løsninger - fra orgasme og tidlig udløsning til usikkerhed og frygt.

Anmeldelser fra kunder

Bedømmelse 
26-05-2011

Denne bog viser sig ved læsning og hyppig brug at være langt mere brugbar og praktisk orienteret end de fleste andre bøger om emnet. Uden nogensinde at forfalde til underlødighed lykkes det faktisk virkelig godt for forfatterne at formidle rigtig meget god viden om bl. a. chakraer, meditationsteknikker m. v., som læseren kan have stor glæde af. Bogen rummer så mange konkrete øvelser, at et par sagtens kan finde rigelig inspiration til en lang, hed sommerferie eller til regelmæssig praksis. Kort sagt: Hjemlig hygge på et absolut højt kvalitetsplan. Derimod skal man ikke forvente, at beskrivelsen af buddhistiske og taoistiske principper kommer op på noget særlig højt niveau; det er ret enkelt og hæver sig ikke så højt op. Men det gør ikke så meget, for bogen er bestemt meget brugbar. For et par, der har lyst til at arbejde med tantra på egen hånd er dette en rigtig udmærket og sjov bog at gå frem efter. Det trækker lidt ned, at oversættelsen ikke er så god, den rummer også enkelte misforståelser, men der er ikke nogen alvorlige kritikpunkter mod bogen. Køb den, og hyg jer med øvelserne, og brug samtidig bogen som en sjov og let måde til at lære om chakraerne og deres betydning.
Der udkom for mange år på Forlaget Klitrose siden en utrolig god og praktisk bog om emnet af Stephen Chang, oversat af en dansk læge. Bogen hed "Taoistisk Elskov", men den har været udsolgt fra forlaget i mange år. Savnet udfyldes til dels af denne glimrende bog "Tantra Kærlighed", der også hævder sig med udmærkede fotos.

Skriv en anmeldelse!

Skriv en anmeldelse

Tantra kærlighed: en rejse til seksuel og spirituel ekstase

Tantra kærlighed: en rejse til seksuel og spirituel ekstase