Nedsat pris! Tara og mesmeritternes dans Forstør
Kategorier / sektioner:

Tara og mesmeritternes dans (Bog, Hæftet)

Af: Isa Lemvigh Clausen

Forlag: Mellemgaard
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Serietitel: Tara
Sideantal: 253
Dato for udgivelse: 26-6-2017
Udgivelse: 1. udgave, 2017.
ISBN-13: 9788771905281
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Susanne Skovmøller - Omslagsillustrator: Anne-Marie Qvortrup
År for denne udgave: 2017
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

Formater / udgaver

Bog
Hæftet
188,70 kr
epub
86,65 kr
zip_mp3
61,90 kr

188,70 kr

-24.5%

Vejl. pris: 249,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Tara er vokset og dermed også hendes ansvar. Alle omkring hende har tillid til, at hun klarer skærene i vanskelige tider - om hun vil det eller ej. Hun bliver kastet ud i et eventyr, der rummer både farlige udfordringer, bidende kulde, overmenneskelige kræfter, djævelsk ondskab og ikke mindst fabelagtige væsner. Tag med Tara på en forrygende tur, hvor også kærligheden viser sit ansigt - mere end hun nogen sinde havde turde håbe på. Tara og mesmeritternes dans er en eventyrlig rejse med lige dele uhyggelig spænding og tro, håb og kærlighed.
Uddrag af bogen  
Tara trådte nysgerrigt et par skridt længere ind i det smalle stræde. Fra øjenkrogen så hun pludselig en arm række ud mod hende, men før hun nåede at reagere, blev hun holdt fast, samtidig med at en hånd lagde sig over hendes mund. Hun ville skrige, men kunne ikke - det eneste, hun kunne, var at sparke bagud og prøve at ramme sin overfaldsmand. Han havde godt fat om livet på hende og hev hende med sig længere ind i gyden. Hvorfor pokker forsvarede Ulv hende ikke, nåede hun at tænke, mens hun slog med armene og sparkede med benene. - Shh! sagde en stemme og trak hende næsten helt ned i bunden af gyden.
Om forfatteren
Isa Lemvigh Clausen (f. 1963) er uddannet folkeskolelærer i dansk og historie. Tara og mesmeritternes dans er den tredje bog i serien om pigen Tara. Den første bog hedder Tara og magtens segl og Tara og Stormøerne.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Tara og mesmeritternes dans

Tara og mesmeritternes dans