Nedsat pris! Tarme med charme: Alt om et underkendt organ

Tarme med charme: Alt om et underkendt organ (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Giulia Enders

Forlag: People'sPress
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788771591354
Udgave: 1. (20-02-2015)
Oplag: 13. (12-12-2018)
Første udgivelsesår: 2014
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 288
Originaltitel: Darm Mit Charme
Originalsprog: Tysk

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Vores tarm er et fabelagtigt og ansvarsfuldt væsen fuld af følsomhed og præstationsevne. Den spiller en central rolle for hele vores immunsystem, den fabrikerer energi til kroppen, så vi kan leve, og den indeholder næst efter hjernen det største nervesystem, vi har. 

Tarmen har længe været organernes sorte får, men det ændrer sig nu. Den nyeste forskning viser, at problemer som overvægt, depression og allergi nøje hænger sammen med ubalancer i tarmfloraen. Med andre ord: Hvis vi skal leve længere og bedre og føle os godt tilpas i en sund krop, så skal vi passe på vores tarm! I Tarme med charme fortæller Giulia Enders humoristisk og levende om tarmen som det højkomplekse og vidunderlige organ, den er. Tarmen er nøglen til hele vores krop og sind og åbner ad bagvejen til en forståelse for, hvordan vi hver især fungerer bedst. 

Giulia Enders, ung tysk forskningsstjerne, vandt 1. præmien ved Science Slam i Freiburg, Berlin og Karlsruhe med sit foredrag Tarme med charme, der i dag er et YouTube-Hit. Bogen er et fænomen i Tyskland med over en million solgte eksemplarer.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Tarme med charme: Alt om et underkendt organ

Tarme med charme: Alt om et underkendt organ