Nedsat pris! Forstør
Kategorier / sektioner:

Taxo Luma: fortællinger om en Avatar (Bog, Indbundet)

Af: Lars Muhl

Forlag: Gilalai
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Sideantal: 406
Dato for udgivelse: 22-10-2012
Udgivelse: 1. udgave, 2012.
ISBN-13: 9788799736669
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2012
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

229,45 kr

-23.5%

Vejl. pris: 299,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

TAXO LUMA - Fortællingen om en Avatar, er den skæbnesvangre beretning om en karismatisk ung piges usædvanlige opvækst og hendes vej frem til et ligeså usædvanligt kald.


Men det er også den spændende historie om forskeren Barato Beinonis flugt fra mørke kræfter, som har overtaget styringen i et åndløst Europa, på kanten af økonomisk ruin. Jaget af hemmelige agenter, og på jagt efter den navnkundige mystiker Asap Muzethi søger Beinoni at finde den eneste, der kan redde verden fra det totale kollaps: den længe ventede Avatar.


TAXO LUMA er en nærmest holografisk fortælling, som er baseret på en virkelig profeti om en kommende Messias. Ud over den medrivende historie formidles i fiktionsform esoteriske, metafysiske og tantriske indsigter, bl.a. den såkaldte Ildvognsmystik (Merkavah), hvis teknikker hovedpersonen får brug for i jagten på den genkomne Messias.


Men det er også en apokalypse, en samfundskritik af en verden, der er på vej ud over kanten af materialisme og grådighed. TAXO LUMA er en særegen vision, måske et mareridt - eller et håb med en drøm, vi lige nu befinder os midt i.


Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Taxo Luma: fortællinger om en Avatar

Taxo Luma: fortællinger om en Avatar