Tay: historien om Taylor Swift Forstør
Kategorier / sektioner:

Tay: historien om Taylor Swift (Bog, Hæftet)

Af: Jill Parker

Forlag: Turbine
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 139
Dato for udgivelse: 10-8-2016
Udgivelse: 1. udgave, 2016.
Oversætter: Sine Norsahl
ISBN-13: 9788740610888
Produkt type: Bog
Originaltitel: Tay
År for denne udgave: 2016
Originalsprog: Engelsk
Udgave: 1
Oplag: 1

Mangler pt.

277,45 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Taylor Swift er en af vor tids største popnavne med en passioneret fanskare verden over, der dyrker den 1,78 høje blonde pige fra Pennsylvania med den karakteristiske stemme og store sangskrivertalent. Hun er både kendt for sine iørefaldende popsange med feministisk kant - og sin såkaldte squad af kendte veninder som Girls-forfatteren Lena Dunham og supermodellen Gigi Hadid, der både går med hende på scenen og optræder i hendes musikvideoer. Det har givet Taylor Swift nærmest stratosfærisk berømmelse i medierne. 


Nu har Los Angeles-forfatteren Jill Parker skrevet en letlæst biografi om det amerikanske popfænomen, formidlet i en medrivende skønlitterær form, men med autentisk afsæt i Taylor Swifts liv. Kombinationen af skønlitteratur og biografi giver en fængende stil, der river sin læser med på grund af sit friske, humørfyldte sprog og elementært spændende handling. 


Tay fortæller historien om den rige pige, der allerede fra helt lille ved, at hun vil være sanger, og romanen beskriver hendes kamp for at nå sit mål. Taylor Swift blev født ind i et rigt overklassemiljø, men hun oplevede også at blive mobbet i skolen, så selv om hendes baggrund er privilegeret, kan læserne genkende mange af bogens problematikker fra sig selv. Herunder det spirende forhold til det andet køn, problemerne med bedsteveninden og forholdet til forældrene. Selv om man er popprinsesse, har man også været i puberteten. 


Taylor Swift-biografien er oplagt læsning for popinteresserede - og alle andre, der kan lide en god historie om en one of a kind-pige, der går benhårdt efter at få opfyldt sine drømme. Og - som hele verden ved - får dem opfyldt.


Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Tay: historien om Taylor Swift

Tay: historien om Taylor Swift