Nedsat pris! Teaming: Håndbog i teamledelse
Dette produkt kan findes i disse emner sektioner og kategorier

Teaming: Håndbog i teamledelse (Hæftet, Dansk)

Af: Elisabeth Plum

Forlag: Djøf Forlag
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788757445718
Udgave: 1. (07-10-2019)
Oplag: 2. (04-12-2019)
Første udgivelsesår: 2019
Indbinding: Hæftet
Originalsprog: Dansk

Levering : 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Hvorfor får vi ikke automatisk gode resultater, når vi sammensætter et team af dygtige personer?   


Forklaringen skal findes i teamkulturen – og i evnen til at samarbejde på tværs af forskelle. Vi må skabe ”teaming”, som er en social kompetence til at spille hinanden gode. 


Denne bog introducerer en ny tilgang til teamledelse, hvor fællesskabet og kulturen er i fokus. Det er et kursskifte i forhold til den udbredte tendens til individualisering.  


Læseren får en grundig og handlingsorienteret præsentation af teaming – og originale bud på, hvordan vi skal forstå de menneskelige dynamikker i team, så vi kan skabe resultater og et godt arbejdsmiljø i vores komplekse organisationer.   


Bogen indeholder ny teori, modeller, cases og 38 redskaber, som læseren kan bruge til at skabe teaming i typiske situationer i teamets hverdag.   


Den henvender sig til ledere af team på alle niveauer og til teamdeltagere, der påtager sig ansvar i teamets arbejdsproces. Og til alle, der er på udkig efter alternativer til de dominerende teamkoncepter.   Til håndbogen hører hjemmesiden Teamingbogen.dk, hvor man hente bogens modeller og materiale til mange af redskaberne.

Anmeldelser (0)