Nedsat pris! Teamportfolio - en kopi- og inspirationsmappe til teamets arbejde Forstør
Kategorier / sektioner:

Teamportfolio - en kopi- og inspirationsmappe til teamets arbejde (Bog, Ringordner)

Forlag: Dafolo
Format: Ringordner
Sprog: Dansk
Sideantal: 146
Dato for udgivelse: 8-1-2010
Udgivelse: 1. udgave, 2010.
Medforfattere: Ulla Sjørup, Hanne Jeppesen
ISBN-13: 9788772814193
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: ill.
Ophavsangivelse: Ulla Sjørup, Hanne Jeppesen
År for denne udgave: 2010
Første udgivelsesår: 2010
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

940,50 kr

-1%

Vejl. pris: 950,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Teamportfolio - en kopi- og inspirationsmappe til teamets arbejde

Denne kopi- og arbejdsmappe er en forlængelse af bogen Teamportfolio - et stærkt led i evalueringskæden. Mappen er et inspirationsoplæg og praktisk arbejdsredskab til arbejdet med teamportfolio.
Mappen indeholder metoder til at indtænke portfoliotanken i alle skolesystemets led - fra den kommunale kvalitetsrapport og helt ud i de enkelte klasseværelser og tilbage igen.
Materialet består af en række helt konkrete redskaber, der kan bruges i den daglige udvikling af praksis. Ved hjælp af mappens indhold understøttes en praksis, hvor refleksionen bliver det bærende for den virkelighed, der udvikles.
Kopimappen er inddelt i emnerne:
  • Implementering af de overordnede mål
  • Forventningsafklaring
  • Fælles målsætning
  • Refleksion og evaluering
  • Præsentationsportfolio
Hvert kapitel rummer en kort beskrivelse af det pågældende emne samt konkrete øvelser, der er velegnede til udvikling af området. Til mappen hører en cd-rom med alle skemaer og øvelser, så man selv kan tilpasse materialet lokale behov.
Mappen henvender sig til lærere, ledere, pædagoger og skoleforvaltninger, der har interesse i at skabe flow gennem spændingsfeltet mellem politik og pædagogik.
Ulla Sjørup er uddannet lærer og har siden slutningen af 1990´erne undervist på Fourfeldtskolen i Esbjerg. Hendes kompetencer inkluderer viden om og erfaringer med blandt andet læringsstile, de mange intelligenser, ledelse og organisation samt portfoliopædagogik, herunder arbejdet med mål, evaluering og elevplaner. Ulla er forfatter og medforfatter til en række bøger udgivet på Dafolo Forlag, herunder Elevplaner - en nøgle til vækst og læring (2007), Teamportfolio - et stærkt led i evalueringskæden (2008) samt Målcirkler for udskolingen (2009).
Hanne Jeppesen arbejder til daglig som lærer i indskolingen på Bakkegårdskolen i Trige og er medforfatter til bogen Der bor en dronning i os alle - at arbejde med nytårstaler og portfolio i indskolingen (Dafolo 2005). Hun holder foredrag og pædagogiske dage om portfolio som læringsstrategi og evalueringsmetode, herunder arbejdet med målfastsættelse, løbende evaluering og elevplaner.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Teamportfolio - en kopi- og inspirationsmappe til teamets arbejde

Teamportfolio - en kopi- og inspirationsmappe til teamets arbejde