Nedsat pris! Teknisk vidunder Forstør
Kategorier / sektioner:

Teknisk vidunder (Bog, Hæftet)

Af: Birthe Gyldion Kristensen

Forlag: Mellemgaard
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 256
Dato for udgivelse: 26-6-2017
Udgivelse: 1. udgave, 2017.
ISBN-13: 9788771903584
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Susanne Skovmøller
År for denne udgave: 2017
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

Formater / udgaver

Bog
Hæftet
166,05 kr
epub
86,65 kr

166,05 kr

-24.5%

Vejl. pris: 219,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Lærke og Anders er et produkt af den nye teknologi. De mødes og forelsker sig i hinanden, men opdager i tide, at de er halvsøskende. Lærke får et chok, raser mod sine forældre, som hun mener, har svigtet hende. Hun tager sagen i egen hånd, og herfra går historien videre. Der kan siges meget godt om teknisk hjælp til barnløse, men er det rimeligt, at donor er anonym? Nej, man kan ikke byde et barn, at det på forhånd er udelukket fra at kende sit ophav, børn skal, så vidt muligt, kunne gå tilbage til deres rødder. Det er det ene problem, det andet er faren for, at nært beslægtede gifter sig og får børn sammen.
Uddrag af bogen
"Kan du ikke se det? Tænk på Anders og mig, tænk på, hvis vi havde giftet os, sat børn i verden, små åndsvage, forkrøblede børn, tænk på det . han skulle straffes." Hun hørte ikke hans bitre tonefald, og han bøjede hovedet, lagde panden mod hendes hår og indåndede duften. Gid det aldrig, aldrig måtte gå op for hende, hvor hårdt han blev straffet i det øjeblik.
Om forfatteren
Birthe Gyldion Kristensen er kronikør, kontorist og lokalhistoriker og er optaget af samfundsdebatten og tidens udfordringer, deriblandt de etiske spørgsmål omkring den nye teknik. Hun debuterer som romanforfatter med Teknisk vidunder i en alder af 91 år, og som hun siger: Så kom ikke og sig, at de gamle er out! 

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Teknisk vidunder

Teknisk vidunder