Søgning på underkategorier- og emner:
Vinen til maden er Berlingske Tidendes mad- og vinskribent Søren Franks bud på, hvordan man matcher vin og mad, så begge dele kommer bedst til udtryk og den samlede oplevelse bliver så... Læs mere
Ny revideret udgave af Grundbog i god kaffe med den seneste kaffeviden, nye fotos & illustrationer +10 nye opskrifter Tag med Coffee Collective rundt i et kaffeunivers, hvor... Læs mere
Er du i tvivl om, hvilke farver der klæder dig? Føler du, at dit tøj er kedeligt – eller har du “kun sort i skabet”? Du er ikke alene. Mange kvinder bøvler med farver. Og derfor... Læs mere
En solid håndbog om at dyrke og fremstille vin under kølige himmelstrøg. Indeholder kapitler om egnede sorter, beskæring og opbinding, vindyrkning i et køligt klima, sygdomme og skadedyr, vingården, vinfremstilling og vinteknikker.
Historien om Aarhus´ ældste og mest legendariske arbejdsplads fortalt af en ”ægte” aarhusianer i bryggeriarbejdernes eget sprog.Beretningen går tæt på lukningen af byens bryggeri og fortæller... Læs mere
Spegepølser er en af de ældste og mest udbredte konserveringsmetoder. Der er stor forskel på en sønderjysk spegepølse og... Læs mere
MIKKELLERS BOG OM ØL gør dig til en bedre ølkender og lærer dig at brygge spændende og velsmagende øl derhjemme. Bogen guider dig igennem brygprocessen trin for trin og fortæller dig... Læs mere
Slagterbogen, , er den solide tilgang til den grundlæggende viden, enhver detailslagter skal have.Den dækker hele uddannelsen og er opdelt i 5 dele:1: AlmentHygiejne, konservering,... Læs mere
An introduction to the fascinating world of horology for the complete beginner. This book explains the terminology of the clockmaker and provides general details of clock construction including layout of wheels and escarpments, all of which are fully described and illustrated.
Drawing on a mixture of science and history, Professor Lord John Krebs looks at the development of food and the four great transitions that affected the way we eat. From... Læs mere
The tenth anniversary edition of the dramatic human story of an epic scientific quest: the search for the solution of how to calculate longitude and the unlikely triumph of an English genius. With a new Foreword by the celebrated astronaut Neil Armstrong.
Koji Alchemy is the first book devoted to processes, concepts, and recipes for fermenting foods with koji, the microbe behind the delicious, umami flavors of soy sauce, miso, mirin, and so many of the ingredients that underpin Japanese cuisine.