Forstør

Teknologi mennesker faglighed: Muligheder og udfordringer i løsning af velfærdsopgaver (Bog, Hæftet)

Forlag: ViaSystime
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 280
Dato for udgivelse: 3-9-2012
Udgivelse: 1. udgave, 2012.
Redaktion: Hanne Kallesøe, Anne Karin Petersen
Medforfattere: Hanne Kallesøe, Anne Karin Petersen
ISBN-13: 9788792711281
Produkt type: Bog
Bidragyder: Mette Andersen m.fl.
Illustrationsangivelser: ill.
År for denne udgave: 2012
Første udgivelsesår: 2012
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Mangler pt.

360,75 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

I Teknologi, mennesker og faglighed - muligheder og udfordringer i løsning af velfærdsopgaver præsenterer 14 forfattere deres faglige perspektiver på, hvordan teknologier kan inddrages i opgaveløsningen inden for de pædagogiske og sundhedsfaglige områder. Samtidig er det erfaringen, at netop disse områder ofte kan berige hinanden fagligt i løsningen af professionelle opgaver.
Antologien giver en samlet introduktion til teknologier og deres anvendelsesmuligheder og samtidig præsentationer af, hvilken betydning teknologierne får for den måde professionelle opfatter egne arbejdsopgaver og fagidentitet på. Forfatterne bidrager med bud på, hvordan de selv arbejder med teknologier, og hvilke udfordringer det stiller praksisfelter og professionelle overfor, men også med bud på, hvordan ny viden om anvendelse af teknologierne skabes.
Hver artikel afspejler forfatterens egen position i det velfærdsteknologiske felt. Nogle arbejder med teknologierne i deres hverdag, andre skal tilrettelægge udviklingsforløb, hvor teknologier indgår og andre igen forsker i teknologier og deres anvendelse. Professionelle arbejder således på tre vidensgrundlag, nemlig praksisviden, udviklingsviden og forskningsbaseret viden. Alle vidensgrundlag præsenteres nærmere i antologien.
Teknologier kan og bør bidrage til at øge menneskers mulighed for selvbestemmelse og aktive deltagelse i samfundet. Denne antologi skal bidrage til at holdningerne til teknologier nuanceres og åbne op for, at teknologierne kan ses som en ressource og et supplement til kerneydelserne i opgaveløsningerne.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Teknologi mennesker faglighed: Muligheder og udfordringer i løsning af velfærdsopgaver

Teknologi mennesker faglighed: Muligheder og udfordringer i løsning af velfærdsopgaver