Nedsat pris! Teltmageren fra Tarsus Forstør
Kategorier / sektioner:

Teltmageren fra Tarsus (Bog, Hæftet)

Af: Benny Adriansen

Forlag: Eget forlag
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 159
Dato for udgivelse: 23-6-2018
Udgivelse: 1. udgave, 2018.
ISBN-13: 9788793610569
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2018
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

147,05 kr

-13%

Vejl. pris: 169,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

"Jeg Paulus, førhen kaldet Saulus, er en jødisk mand, søn af Severus ben Cornelius, romersk statsborger..."
Sådan præsenterer apostlen Paulus sig i romanens første kapitel. Derpå følger vi ham gennem barndommen i Tarsus, studierne hos den lærde rabbiner Gamaliel i Jerusalem og forfølgelsen af tilhængerne af "nazaræeren".
Da sker det, der gør Saulus til hedningemissionæren Paulus: Kristus, som han  forfølger, viser sig for ham i Damaskus. Paulus begynder sine talrige rejser, hvor han forkynder evangeliet og danner kristne menigheder, før han ender sine dage i Rom.
Sådan lyder den ydre historie i korte træk. Men hvem var denne jøde, som blev kristen uden at frakende sig sin jødiske identitet? Denne mand, hvis selvbevidsthed kun overgås af hans stadige fremhævelse af egen ringhed? Hvordan var forholdet mellem ham og de kristne ledere i Jerusalem? I Apostlenes Gerninger i Det Nye Testamente fortælles der om Paulus' virke, og gennem Paulus' breve kan man få et vist indtryk af hans personlighed. Men ved at give sin roman form af en selvbiografi kan forfatteren Benny Adriansen præsentere sine læsere for et sammenhængende billede af en af Det Nye Testamentes mest sammensatte personligheder og hans stadige kamp for at leve op til sit kald.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Teltmageren fra Tarsus

Teltmageren fra Tarsus