Nedsat pris! Tempelherrernes arving - Den 14. ridder (Bind 1) Forstør
Kategorier / sektioner:

Tempelherrernes arving - Den 14. ridder (Bind 1) (Bog, Hæftet)

Af: Bjarne H. A. Petersen

Forlag: bogForm
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 240
Udgivelse: 1. udgave, 2003.
Nr. i serien: Bind: Bind 1,
Medforfattere: Bjarne H.A. Petersen
ISBN-13: 9788798642329
Produkt type: Bog
Ophavsangivelse: Bjarne H.A. Petersen
År for denne udgave: 2003
Første udgivelsesår: 2003
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

3 - 8 hverdage

302,75 kr

-13%

Vejl. pris: 348,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Efter sin mors begravelse - hun var hans sidste familiemedlem, tager Peter hen til hendes lejlighed for at tømme den for minder. Her venter en overraskelse i form af et mærkeligt testamente efterladt af hans biologiske far. Et testamente der fører ham frem til hans oprindelige families rødder.
Gennem Peter oplever vi et farvestrålende persongalleri: På den ene side tapre og fanatiske tempelherrer, som kæmper for at bevarer ordenens ritualer, ry og kostbarheder, og på den anden side gamle nazister og den jødiske efterretningstjeneste der hver især jagter tempelherrernes skatte. Og vi får den spændende beretning om Peters kamp for at hindre tempelherrernes historiske effekter i at falde i forkerte hænder og få opklaret hemmelighederne omkring testamentet. En kamp der føres med moderne IT- og kommunikationsudstyr.
Romanen er en spændende blanding af fortid og nutid og en betagende læseoplevelse for de mange læsere, der er grebet af tempelridderne og deres korstog.
Bjarne H. A. Petersen er uddannet som grafiker og tegner og har i mange år arbejdet i reklamebranchen, hvor han også har virket som tekstforfatter. Han maler og har afholdt flere udstillinger, både med abstrakt kunst og pennetegninger, udført med fotografisk nøjagtighed, af gamle huse og bygninger. Arbejder der bunder i Bjarne H. A. Petersen store interesse for middelalderen, middelalderbyggeriet, de gamle stenmestre og murere - og ikke mindst de historiske beretninger om de store korstog.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Tempelherrernes arving - Den 14. ridder (Bind 1)

Tempelherrernes arving - Den 14. ridder (Bind 1)