Nedsat pris! Tenno: Japans kejserdømme i nutiden
Dette produkt kan findes i disse kategorier og sektioner

Tenno: Japans kejserdømme i nutiden (Bog, Hardback, Dansk)

Af: Asger Røjle Christensen

Forlag: Turbine
Format: Hardback
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788740654769
Udgave: 1. (17-04-2019)
Oplag: 1. (17-04-2019)
Første udgivelsesår: 2019
Indbinding: Hardback
Sideantal: 150
Originalsprog: Dansk
Formater / udgaver
153,00 kr
82,40 kr

Levering : 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Den 1. maj får Japan ny kejser. Kejser Akihito er blevet en gammel mand, og han har efter stor debat fået lov til at gå på pension. Kronprins Naruhito bliver Japans 126. kejser.


Beretningen om kejseren, kejserfamilien og kejserdømmet er en fascinerende fortælling om nogle afgørende skift i Japans historie. I anledning af tronskiftet den 30. april udsender Turbine en fængende og letlæst bog af journalisten, forfatteren og Japan-kenderen Asger Røjle Christensen.


Bogen vil have hovedvægt på de seneste generationer. Den vil handle om nogle dramatiske menneskeskæbner, og selv om det japanske kejserdømme stadig er en uhyggeligt lukket verden, vil den bringe læseren tæt på livet bag voldgraven, der omkranser kejserpaladset i Tokyo.


Bogen vil kulørt, men nøgternt gennemgå kejserdømmets historie og forklare, hvorfor det på baggrund af verdenskrigen aldrig kan blive så upolitisk en institution, som et europæisk kongedømme er. Men den vil samtidig vise, hvordan den afgående kejser Akihito i de sidste tredive år har gjort en formidabel indsats for at bringe det japanskekejserdømme ind i nutiden.

Anmeldelser (0)