Nedsat pris! Terapi i øjenhøjde: Integral psykoterapi i praksis
Kategorier / sektioner:

Terapi i øjenhøjde: Integral psykoterapi i praksis (Hæftet, Dansk)

Af: R. Elliot Ingersoll og David M. Zeitler

Forlag: Forlaget I AM
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788793172418
Udgave: 1. (07-10-2015)
Oplag: 1. (07-10-2015)
Første udgivelsesår: 2015
Indbinding: Hæftet
Originaltitel: Integral psychotherapy
Originalsprog: Engelsk

Status: Mangler pt.

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

I denne bog møder selvhjælpsindustrien teorien. Den tager livtag med selvhjælpsguruernes fup og fiduser og forsøg på at overbevise folk om, at deres problemer kan fjernes med et snuptag. Livet og sindet er noget mere komplekst end det, hvilket de fleste sander når selvhjælpsindustriens gode råd alligevel ikke hjælper, og et af forfatternes ærinder i denne bog er at vise, at denne kompleksitet er vores ven, ikke vores fjende.

Integral psykoterapi er en dynamisk ramme for forståelsen af sindet og forener blandt andet psykoterapi med spiritualitet. Forfatterne bruger Ken Wilbers integrale model som afsæt til at præsentere læseren for dette nye syn på psykoterapien, som er karakteriseret ved at favne og integrere et væld af psykoterapeutiske tilgange. De viser via modellen, hvordan integral psykoterapi forholder sig til samspillet mellem krop, sind og ånd og gennemgår samtidig de forskellige psykologiske ideer og teorier, der har hersket i vores samfund gennem tiden.

Om forfatterne: R. Elliott Ingersoll er professor i rådgivning og rådgivende psykologi på Cleveland State Universitet og har udgivet adskillige bøger ud over denne. David M. Zeitler var assisterende professor på John F. Kennedy Universitet, hvor han underviste i integral teori og integral psykologi, da denne bog blev skrevet. Nu har han sin egen praksis.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Terapi i øjenhøjde: Integral psykoterapi i praksis

Terapi i øjenhøjde: Integral psykoterapi i praksis