Nedsat pris! Thatcher Forstør
Kategorier / sektioner:

Thatcher (Bog, Indbundet)

Af: J. Sevaldsen

Forlag: Gyldendal
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Sideantal: 378
Dato for udgivelse: 13-10-2010
Udgivelse: 1. udgave, 2010.
ISBN-13: 9788702077759
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Harvey Macaulay - Imperiet
Illustrationsangivelser: ill.
År for denne udgave: 2010
Første udgivelsesår: 2010
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Mangler pt.

271,20 kr

-22.5%

Vejl. pris: 349,95 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

 Margaret Thatcher var en formidabel politisk leder. Meningerne omThatchers indsats som britisk premierminister 1979-90er imidlertid stadig megetdelte. For den britiske centrum-venstrefløj var hun en katastrofe, hvis nyliberalistiskereformer polariserede det britiske samfund, ydmygede fagbevægelsen, ødelagde denbritiske fremstillingsindustri, demonterede velfærdsstaten og bar griskhed, småborgerlighedog snæversynet nationalisme frem som bærende samfundsværdier.
For højrefløjen var hun en person, der standsede Storbritanniens økonomiske nedturog vendte den til fremgang, genskabte landets anseelse udadtil og slog et bravt slagfor ´nationernes Europa´ frem for et Europa regeret af bureaukrater i Bruxelles.
Det står fast, at hun var en usædvanlig kvinde, der i 1950´erne satsede på en politiskkarriere i en tid, hvor det ikke var almindeligt for en gift kvinde og mor at forfølgeden slags ambitioner. Hun var arbejdsom, hurtigt opfattende, havde klæbehjerne, pligtfølelse og var uforfærdet. Hun havde politisk tæft og talent, og var i stand til atformidle sine budskaber til vælgerne. Hun blev Jernladyen med den hårdtslåendehåndtaske.
Jørgen Sevaldsen giver i Thatcher en velskrevet og veloplagt skildring af en afdet 20. århundredes mest markante politiske personligheder.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Thatcher

Thatcher