The Grand Tour Cookbook Dansk (Softcover): Tour de France kogebogen (bog, paperback, dansk) af Hannah Grant

The Grand Tour Cookbook Dansk (Softcover): Tour de France kogebogen (Bog, Paperback, Dansk)

Af: Hannah Grant


Nedsat pris! The Grand Tour Cookbook Dansk (Softcover): Tour de France kogebogen

Forlag: Musette Publishing

  • Type: Bog
  • Format: Paperback
  • Sprog: Dansk Sprog: Dansk
  • ISBN-13: 9788799816989
  • Udgave: 1. (30-06-2019)
  • Oplag: 1. (30-06-2019)
  • Første udgivelsesår: 2019
  • Serie: Eat Race Win
  • Originaltitel: The Grand Tour Cookbook
  • Omslagsgrafiker: Rachel Mckay
  • Omslagsillustrator: Johannes Torpe Studios
  • Forord af': Bjarne Riis
  • Fotograf: Hannah Grant
  • Originalsprog: Dansk
  • Sideantal: 350
  • Indbinding: Paperback
  • Mål og vægt: B: 215mm, H: 275mm, D: 28mm, Vægt: 1345g
Status: Mangler pt.
Bemærk: Dette produkt kan pt. ikke købes, men du kan få automatisk besked når/hvis dette produkt er tilgængeligt igen. Alt vi skal bruge er din e-mailadresse.

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Alle Kategorier som dette produkt er en del af

Beskrivelse

Den klassiske cykel kogebog, nu i softcover udgave.
Sælges kun på hannahgrant.com
Med forord af Bjarne Riis. The Grand Tour Cookbook er den ultimative Performance Cooking-kogebog til alle med interesse for cykling, maraton og ekstrem - og langdistancesport og til den madglade Tour de France-fan. Her er ingen snyd, kun rigtig mad, der smager godt! Bogens forfatter, Hannah Grant (f. 1982), er udlært kok på michelinstjerne niveau og har arbejdet på flere toprestauranter, inden hun blev køkkenchef hos Riis Cycling og her i samarbejde med holdets ernæringsekspert Anne Dorthe Tanderup udviklede Performance Cooking-konceptet, som sætter en ny dagsorden for, hvordan rytterne får energi til en grand tour. The Grand Tour Cookbook introducerer og forklarer Performance Cooking-konceptet kort fortalt et individualiseret kostkoncept med fokus på at optimere den enkeltes ydeevne, alt sammen gennem ærlig mad lavet fra bunden af gode, sunde råvarer, som kan være med til at fremme et bedre helbred og en hurtigere restitution. Bogen følger en grand tour (som Tour de France, Giro d'Italia og Vuelta a España), og indimellem de mange opskrifter, der er lige så lækre, som de er ligetil, er der interviews med ryttere som Alberto Contador, Matti Breschel og Chris Anker Sørensen, der reflekterer over madens betydning for deres performance. 2013 markerer 100-års-jubilæet for Tour de France og bliver samtidig året, hvor The Grand Tour Cookbook løfter sløret for de kostprincipper, der udgør benzinen for den professionelle cykelrytter. 'Det utvivlsomt mest moderne og individualiserede kostprogram i cykelsporten.' Bjarne Riis, holdejer' Kvaliteten af det, du putter i munden, er en afgørende faktor for, at din krop kan præstere optimalt.' Anne Dorthe Tanderup, ernæringsekspert 'Hvis du ikke spiser ordentligt, kan du ikke præstere.' Chris Anker Sørensen, cykelrytter 'De bedste råvarer og en begavet og dygtig kok i køkkenet giver det bedste resultat.' Alberto Contador, cykelrytter

Læsernes anmeldelser (0)