Nedsat pris! The Hot Navies Forstør
Kategorier / sektioner:

The Hot Navies (Bog, Paperback)

Af: Jytte Madsen

Forlag: Ådalen
Format: Paperback
Sprog: Dansk
Sideantal: 213
Dato for udgivelse: 28-4-2015
Udgivelse: 1. udgave, 2015.
Illustrator: Jan Madsen
ISBN-13: 9788792819789
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: ill.
År for denne udgave: 2015
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

3 - 8 hverdage

Levering inden jul: Kan ikke garanteres

257,30 kr

-17%

Vejl. pris: 310,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Beretningen om Will fører os på rekrutskolen, Harald Hårfagre, på Mad­­­­lamoen i Stavanger og om bord i jageren ´Trondheim´. Det er 18 måneders barsk militærtjeneste, og 11 år efter 2. Verdenskrig gjaldt det om at være toptunede, hvis der skul­le opstå lignende krigssituationer igen.
Gasterne blev drevet ud af køjerne i lugarerne, før nat blev til dag af ivrige kvartermestre med stor kampgejst og til Will´s trompetudfoldelser ved morgenreveillen på dæk. I den frostklare vintermorgen blev gasterne gennet i travaljerne, de 12 mands robåde, til timers slid og rotørn ude i bugten med kvartermest­re, som var i fulde omdrejninger og sad med hver sin råber i stavnen.
Men de festlige arrangementer med orkestrene ´The Blue Boys´ og ´The Hot Navies´, hvor Will var bassist, overstrålede alt sliddet med øvelser og vagter. Det var ikke alle, der tålte mosten sammen med de garvede søfolk, hvor kæft, trit og retning herskede ombord. Én fik psykiske problemer med nattevandringer og blev hjemsendt, og en anden gast tog sit eget liv.
Inden dimitteringen blev det hele til gasternes store overraskelse kronet med et flådebesøg i Irland. Sejladsen med jageren ´Trondheim´ gik over Vikingbanken, via Shetlandsøerne, gennem Caledoniakanalen og til Londonderry i Irland.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

The Hot Navies

The Hot Navies