Nedsat pris! The life bridge: Din vej fra et ubevidst til et bevidst liv Forstør
Kategorier / sektioner:

The life bridge: Din vej fra et ubevidst til et bevidst liv (Bog, Paperback)

Af: Ulrik Nerløe

Forlag: Chrisma Publishing
Format: Paperback
Sprog: Dansk
Sideantal: 180
Dato for udgivelse: 7-6-2018
Udgivelse: 1. udgave, 2018.
ISBN-13: 9788797062906
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsillustrator: Henrik Elnegaard
År for denne udgave: 2018
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

158,20 kr

-20.5%

Vejl. pris: 199,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Har du nogensinde spurgt dig selv, om du lever det liv, du virkelig drømmer om? Hvorvidt de valg du foretager virkelig, er dine? Kan dit liv blive endnu bedre? Ved du hvor du er på vej? Enkle spørgsmål, som mange af os finder overraskende svære at svare på.  
"The Life Bridge" er skrevet for at vejlede dig til at finde disse svar, og for at hjælpe dig med at identificere, tiltrække og gøre dine drømme, ønsker og mål til en realitet. Bogen er skrevet for alle, der søger både mening og praktisk vejledning - og bogen kan gøre en forskel for alle, uanset hvilket stadie du befinder dig på i livet.   
I januar 2018 udgav Ulrik Nerløe bogen ” THE LIFE BRIDGE  - Your Journey from an Unconscious to a Conscious Life” -, som tager udgangspunkt i balancen mellem nutid og fremtid. Det er en bog, der inspirerer, motiverer og rykker. Det er ganske enkelt en bog, der har vist sig at være uundværlig for mange. Bogen strøg hurtigt til tops på Amazons bestsellerliste efter lanceringen og lå nummer 1 i USA, Tyskland, Canada, Australien og nr. 2 i UK.   
Roserne fra læserne var utvetydige:   
”I junglen af bøger, der fokuserer på livskvalitet og balance, står denne bog ud. Den anvendte struktur og metode er enkel og meget nyttig. Du læser sjældent bøger som denne, hvor du får enkle, men effektive værktøjer til at forbedre dit liv. Ulrik lykkes gennem ærlighed og nemt forståligt sprog. Kan stærkt anbefale denne bog til læsere, som ønsker at opnå ændringer med reel indvirkning.” – Henrik Haagen     

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

The life bridge: Din vej fra et ubevidst til et bevidst liv

The life bridge: Din vej fra et ubevidst til et bevidst liv