Nedsat pris! This is my life: Til minde om hele Danmarks spillemand
Dette produkt kan findes i disse kategorier og sektioner

This is my life: Til minde om hele Danmarks spillemand (Bog, Hardback, Dansk)

Af: Bo Østlund & Henriette Wittrup

Forlag: Forlaget Heatherhill
Format: Hardback
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788791901577
Udgave: 1. (02-11-2018)
Oplag: 6. (11-12-2018)
Første udgivelsesår: 2018
Indbinding: Hardback
Sideantal: 204
Omslagsgrafiker: Jørn Rasmussen
Forord af': Bo Østlund
Originalsprog: Dansk

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Her er mindebogen til alle, som elskede Kim Larsen og hans musik.


'This is my life' er først og fremmest en smuk og spændende billedrejse med fine tekster gennem Kim Larsens fantastiske liv med 250 unikke fotos taget i en periode på 50 år af 106 af Danmarks bedste fotografer.  


Fra ungdomsdagene på Christianshavn og frem til hans død en søndag morgen i eventyrdigterens by efterfulgt af danskernes varme og rørende farvel.


Billederne er valgt blandt mere end 10.000 fotos, og den mere end 200 sider store bog er propfyldt med dejlige minder om troubadouren, som ramte en hel nations sjæl med sin poetiske strengeleg, og som berørte alle danskere fra 0 til 100 år med sine mere end 500 tekster og melodier.


'This is my life' er også en rejse gennem tiden og landet og en historie om før og nu. En Danmarkskrønike med Kim Larsen som omdrejningspunktet, og måske finder du også dig selv eller én, som du kender, på et af de mange billeder.


I bogen fortæller en lang række kendte danskere - heriblandt musikere som Lars Lilholt og Viggo Sommer - også, hvad Kim Larsen betød for dem, ligesom de også afslører deres yndlingssange og bedste minder med hele Danmarks nationalskjald.


Bag i bogen er der en diskografi over Kim Larsens albums samt en tidslinje med de største nedslag i hans liv - både privat og professionelt.


Mere end 50.000 danskere har indtil nu købt og er blevet dybt berørt over 'This is my life', og vil du også gemme Kim Larsen i dit hjerte og på din bogreol, er dette den helt rigtige bog. 


*


DBC:


'Et virkelig fint og gennemarbejdet billedværk med masser af facts og fine fotografier. Bogen er interessant, da den ikke blot fortæller om Kim Larsens karriere, men dermed også et lille stykke dansk kulturhistorie. Anskaffelse anbefales.'Anmeldelser fra kunder

Bedømmelse 
12-11-2018

Fantastisk bog

Fantastisk bog

Bedømmelse 
31-10-2018

This is my life

Det vil jeg gerne har!

Skriv en anmeldelse!

Skriv en anmeldelse

This is my life: Til minde om hele Danmarks spillemand

This is my life: Til minde om hele Danmarks spillemand