Nedsat pris! Thorgal - Sagaen om landet Qa: Bueskytterne, Landet Qa, Tanatloks øjne, Den fortabte guds by, Mellem mørket og lyset (Bind 4) Forstør
Kategorier / sektioner:

Thorgal - Sagaen om landet Qa: Bueskytterne, Landet Qa, Tanatloks øjne, Den fortabte guds by, Mellem mørket og lyset (Bind 4) (Bog, Indbundet)

Af: Jean van Hamme

Forlag: Cobolt
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Serietitel: Thorgalkrøniken
Sideantal: 255
Dato for udgivelse: 8-11-2016
Udgivelse: 1. udgave, 2016.
Nr. i serien: Bind: Bind 44,
Oversætter: Jens Peder Agger
ISBN-13: 9788770856416
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: alle ill. i farver
Tegner: Grzegorz Rosinski
Originaltitel: Les archers - Le pays Qa - Les yeux de Tanatloc - La cité du dieu perdu - Entre terre et lumière
År for denne udgave: 2016
Originalsprog: Fransk
Udgave: 1
Oplag: 1

På eget lager, 1 - 2 hverdage

1 enhed på eget lager

288,85 kr

-17%

Vejl. pris: 348,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Thorgal er Europas største fantasytegneserie, skabt af forfatteren Jean van Hamme og tegneren Grzegorz Rosinski. I Thorgalkrøniken genudgives fremover den store, klassiske saga. Thorgalkrønikens fjerde bind er ekstra udvidet og indeholder samtlige fem sammenhængende album med sagaen om Landet Qa: 
Bueskytterne 
Landet Qa 
Tanatloks øjne 
Den fortabte guds by 
Mellem mørket og lyset   
I Sagaen om landet Qa møder Thorgal for første gang den smukke, ondskabsfulde og begærlige Kriss af Valnor, der kommer til at få vældig indflydelse på resten af hans liv. Da Kriss af Valnor bortfører Thorgals søn, Jolan, kastes Thorgal og hans hustru, Aaricia, ud i et farligt eventyr til fremmede verdener og ender langt mod syd, hvor Jolans særlige evner nyder stor opmærksomhed i landet Qa.   
Med spændende ekstramateriale om seriens tilblivelse og en stor guide til hele Thorgals univers. THORGALKRØNIKEN er samlebindsudgaven af den klassiske tegneserie THORGAL Bind 1 og 2 findes endnu ikke på dansk, idet de i 2011 udgivne to samlebind med titlen THORGAL MAGNUM udgør en slags erstatning for dem indtil videre. Forhåbentlig bliver det muligt på et senere tidspunkt at genudgive disse to første samlebind, som tilsammen indeholder de første seks album i seriens originalrækkefølge, i samme format og udførelse som nærværende og kommende bind af THORGALKRØNIKEN.  
I Metallet som ikke eksisterede møder vi for første gang dværgen Thjazi, som i tusind år leder efter noget, der ikke findes, for at redde sit folk fra undergang. 
I Amuletten får vi mere at vide om, hvad der skete før Thorgals ankomst til Jorden. I Thjazis tårer er det udelukkende Aaricas snarrådighed og mod, der kan hjælpe den unge gud Vigrid med at finde tilbage til Valhal. Og så får vi fortællingen om den mystiske og hensynsløse Alinoe, drengen med det grønne hår - en historie, der for alvor beseglede Thorgals status som en stor succes og en tegneserie noget ud over det sædvanlige.    
Med spændende ekstramateriale om seriens tilblivelse og en stor guide til hele Thorgals univers.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Thorgal - Sagaen om landet Qa: Bueskytterne, Landet Qa, Tanatloks øjne, Den fortabte guds by, Mellem mørket og lyset (Bind 4)

Thorgal - Sagaen om landet Qa: Bueskytterne, Landet Qa, Tanatloks øjne, Den fortabte guds by, Mellem mørket og lyset (Bind 4)