Thorgals verden: Ulv, sjette del: De sorte alfers dronning (Bog, Indbundet, Dansk)

Af: Yann

Forlag: Cobolt
Format: Indbundet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788770858304
Udgave: 1. (22-05-2020)
Oplag: 1. (22-05-2020)
Første udgivelsesår: 2020
Serie: Thorgals verden
Indbinding: Indbundet
Sideantal: 48
Oversætter: Ole Steen Hansen
Tegnet af: Roman Surzhenko
Originalsprog: Fransk

Levering : 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Ulv og hendes mor, Aaricia, er endelig blevet genforenet – efter at Aaricia har indset, at Thorgal faktisk er i live, og at hendes unge bejler har løjet groft for hende. Men Thorgal er og bliver langt væk, og i landskaberne omkring Aaricias og Ulvs hjem færdes mange sælsomme væsener, der ikke altid tager sig ud for dem, de er.


Den stumme skovhugger Skald og hans menneskesky mor – som har fundet Thorgals drikkehorn i skoven – er måske nok sig selv, men hvem giver den sorte ulv Raissa sig ud for? Hvilke skikkelser antager halvguden Vigrid, og er dværgen Thjazi mon altid den samme? Eller den hjælpsomme abe Yasmina? Selv Nøglernes Vogter har fået ny hårfarve og er ikke så fremkommelig som tidligere.  


Mange trækker tilsyneladende i skæbnens tråde, og langsomt går det op for Ulv, at de sorte alfers dronning står i spiden for en større plan, der går ud på at lokke Asgårds guder til at udløse kaos … Problemerne tårner sig op, men som Ulv siger: »En vikingepige spilder ikke tiden på gråd!« Sammen med Thjazi må hun skaffe sig adgang til Mellemverdenen for at hente hjælp hos slangen Nidhug, der er idømt tusind års eksil …


SKALD er sjette bind i parallelserien ULV, der ligesom KRISS AF VALNOR udgives under overtitlen THORGALS VERDEN. Handlingen i begge serier forløber parallelt med handlingen i hovedserien THORGAL.


Der bliver i alt 7 bind i parallelserien ULV. Syvende bind udgives i løbet af 2020.


I samlebindene THORGALKRØNIKEN findes en oversigt over alle seriernes sammenhæng og fortællemæssige kronologi.

Anmeldelser (0)