Nedsat pris! Tibetansk buddhisme Forstør
Kategorier / sektioner:

Tibetansk buddhisme (Bog, Hæftet)

Af: Jesper Østergaard

Forlag: Forlaget Univers
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 208
Dato for udgivelse: 28-3-2018
Udgivelse: 1. udgave, 2018.
ISBN-13: 9788791668586
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsillustrator: Søren Kirkemann
År for denne udgave: 2018
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

193,00 kr

-22.5%

Vejl. pris: 249,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Tibetansk buddhisme har en udbredelse, som rækker langt udover Tibets egne grænser. I flere årtier er vesterlændinge og andre udlændinge draget mod Indien og Nepal for at studerere buddhisme, og tibetanske lamaer rejser rundt i hele verden for at holde foredrag og undervise.

Baggrunden for denne udvikling er delvis en politisk konflikt mellem Tibet og Kina. Den helt særlige udgave af buddhisme, som er blevet udviklet i Tibet gennem næsten 1.500 år, har en global tiltrækningskraft.

Tibetansk buddhisme omhandler buddhisme, som den er blevet udviklet og dyrket i Tibet. Den indeholder myter om Buddha, fremstillinger af centrale forestillinger og begreber, beskrivelser af ritualer, digte om religiøse overvejelser og forudsigelser om Dalai Lamas næste inkarnation. Teksterne afspejler bredden af tibetansk buddhisme, fra sange om munkenes brug af øl til filosofiske overvejelser over alle modsætningers opløsning i tomhed.

Bogen henvender sig primært til religionsundervisningen i gymnasiale uddannelser og ved højere uddannelser, men kan også læses af den alment interesserede, der vil i dybden med emnet. Bogen er skrevet af en ekspert indenfor området i et formidlingsvenligt sprog.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Tibetansk buddhisme

Tibetansk buddhisme