Nedsat pris! Tid og forbrug i etniske minoritetsfamilier: En kvalitativ undersøgelse af hverdagslivet blandt familier i Danmark med pakistansk, tyrkisk, palæstinensisk og irakisk baggrund Forstør
Kategorier / sektioner:

Tid og forbrug i etniske minoritetsfamilier: En kvalitativ undersøgelse af hverdagslivet blandt familier i Danmark med pakistansk, tyrkisk, palæstinensisk og irakisk baggrund (Bog, Hæftet)

Af: Birgitte Romme Larsen

Forlag: Rockwool Fondens Forskningsenhed - Syddansk Universitetsforlag
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 173
Dato for udgivelse: 13-9-2013
Udgivelse: 1. udgave, 2013.
Udgiver: Rockwool Fondens Forskningsenhed
ISBN-13: 9788776747565
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2013
Første udgivelsesår: 2013
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

3 - 8 hverdage

129,65 kr

-13%

Vejl. pris: 149,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Tid og forbrug i etniske minoritetsfamilier undersøger, hvordan familier med etnisk minoritetsbaggrund indretter dagligdagen på tværs af arbejdsliv, familieliv og fritid.
Med udgangspunkt i 20 dybdegående interview i familier med henholdsvis pakistansk, tyrkisk, palæstinensisk og irakisk baggrund viser bogen deres hverdagsliv, overvejelser og handlemønstre.
Bogen kommer med uddybende, kvalitative indsigter i forhold til de kvantitative sammenhænge, Rockwool Fondens Forskningsenhed har fundet i Integration blandt ikke-vestlige indvandrere - Arbejde, familie, netværk og forbrug, som udgives samtidig med denne publikation.
De to bøger giver hver for sig, og tilsammen, en væsentlig ny indsigt i ikke-vestlige indvandreres hverdagsliv, arbejde og forbrugsmønster.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Tid og forbrug i etniske minoritetsfamilier: En kvalitativ undersøgelse af hverdagslivet blandt familier i Danmark med pakistansk, tyrkisk, palæstinensisk og irakisk baggrund

Tid og forbrug i etniske minoritetsfamilier: En kvalitativ undersøgelse af hverdagslivet blandt familier i Danmark med pakistansk, tyrkisk, palæstinensisk og irakisk baggrund