Nedsat pris! Tid til eftertanke Forstør
Kategorier / sektioner:

Tid til eftertanke (Bog, Hæftet)

Af: Kræn Christensen

Forlag: Thaning & Appel
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 215
Dato for udgivelse: 30-11-2005
Udgivelse: 1. udgave, 2005.
ISBN-13: 9788741364582
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: kunstner: Sven Havsteen-Mikkelsen, Arne Haugen Sørensen, Bjørn Nørgaard, Peter Martensen, Michael Kvium
Forord: Biskop Elisabeth Dons Christensen
Illustrationsangivelser: ill. i farver
År for denne udgave: 2005
Første udgivelsesår: 2005
Originalsprog: Sproget kan ikke bestemmes
Udgave: 1
Oplag: 1

Mangler pt.

238,70 kr

-23%

Vejl. pris: 310,00 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Moderne mennesker har travlt. Der er altid så meget, der skal nås og ordnes - huset, børnene, arbejdet, ferien, festen og alle møderne og arrangementerne, der igen forsvinder i farten, mens man drøner forbi den ene rasteplads efter den anden. Midt i al travlheden søger vi, også noget helt andet, såsom fred, glæde, mening og sammenhæng og tid til andre tanker end lige præcis dagens uafvendelige krav om alt det, vi skal nå at gøre. Bogen er en håndsrækning til det søgende menneske - til det menneske, som bærer en længsel i sig, og gerne vil vide mere om livet og kristendommen. Bogen rummer 52 eftertanker, som er akkompagneret af 52 billeder af moderne dansk kunst af bl.a. Sven Havsteen-Mikkelsen, Arne Haugen Sørensen, Bjørn Nørgaard, Peter Martensen og Michael Kvium. Desuden er der hentet tekststykker fra henholdsvis Biblen, salmebogen og højskolesangbogen Tid til eftertanke er et godt værktøj for mennesker, der søger for at finde ord og billeder, der enkelt og varmt kan give nyt mod og ny glæde. En bog for mennesker, som ikke er bange for at finde svaret i en dyb og medmenneskelig erfaret kristendom.
Om forfatteren:
Bogens forfatter Kræn Christensen har tidligere været sygehuspræst og er nu sognepræst ved Hjerting kirke, Esbjerg. Han er endvidere kendt som klummeskribent i Jyske Vestkysten i gennem flere år. Han er en kender af kristendom og kunst og skriver med indsigt og med varme om både kristendommen og kunsten og mennesker.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Tid til eftertanke

Tid til eftertanke