Tid til færdsel (Bog, Hæftet)

Af: Dorte Odde Sørensen

Forlag: Danmarks Pædagogiske Institut
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Serietitel: DPI
Sideantal: 101
Dato for udgivelse: 1-1-2000
Udgivelse: 2000.
Nr. i serien: Bind: nr. 2000.04,
ISBN-13: 9788774163824
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: ill.
År for denne udgave: 2000
Første udgivelsesår: 2000
Originalsprog: Sproget kan ikke bestemmes

3 - 8 hverdage

108,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Rapporten, Tid til færdsel - en evaluering af færdselslære i folkeskolen er kommet i stand på foranledning af Rådet for Større Færdelssikkerhed.
Rapporten henvender sig især til alle, der underviser i færdselslære i folkeskolen (eller vil komme til det i fremtiden, for eksempel lærerstuderende) eller mennesker, som på forskellige måde har berøring med denne undervisning; det være sig færdselskontaktlærere, skolebestyrelser eller seminarielærere. Også forældre til børn, der bliver undervist i færdselslære, kan have udbytte af læsning af rapporten. Rapporten har imidlertid også et mere alment aspekt som omhandler dannelse i folkeskolen, hvorfor den også henvender sig til et bredere publikum med interesse for pædagogiske problemstillinger i almindelighed.
Formålet med evalueringen har været at undersøge, hvordan man underviser i færdsel, og hvordan lærerne, der underviser i færdsel, forholder sig til samme undervisning. Men også at kaste lys over, hvordan eleverne samt andre involverede aktører forholder sig.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Tid til færdsel

Tid til færdsel