Nedsat pris! Tid til Spansk - for øvede Forstør
Kategorier / sektioner:

Tid til Spansk - for øvede (Lydbog, Lydbog CD)

Af: Trine Haberland Opstrup

Forlag: Romansk Hus
Format: Lydbog CD
Sprog: Sproget kan ikke bestemmes
Serietitel: Lær sprog i bilen
Udgivelse: 1. udgave, 2006.
ISBN-13: 9788792190017
Produkt type: Lydbog
År for denne udgave: 2006
Første udgivelsesår: 2006
Originalsprog: Sproget kan ikke bestemmes
Udgave: 1
Oplag: 1

5 - 10 hverdage

405,85 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Har du en cd-afspiller, kan du nu få tid til at lære spansk lige når du vil og hvor som helst. F.eks. når du kører bil, laver mad, dyrker motion, osv.
Du får et stort lyttekursus med 3 lyd-CD'er, der lærer dig det spanske sprog uden brug af lærebog, og gør dig i stand til at begå dig på spansk. Herudover er der en CD-ROM, som indeholder alle lektionerne på skrift.
Med denne rene lytteundervisning bliver du undervist fra start til slut, og lærer forskellige sider af det spanske sprog. Kurset er baseret på at du både skal lytte og deltage aktivt.
Der veksles mellem områder som f.eks. I supermarkedet, På stranden, Shopping, På Internetcafé og grammatiske emner, som altid kobles sammen med mundtlige øvelser med en bred vifte af de mest anvendte ord, så du udvider dit ordforråd. Herudover er der lagt vægt på meget træning i at danne sætninger og forstå længere tekststykker. Du bliver mere sikker i at formulere dig og får et mere nuanceret sprog.
Dette kursus er en efterfølger til Tid til spansk. Det kan dog også bruges, hvis du på anden vis har erhvervet dig et grundlæggende kendskab til spansk.
Det er meget nemt tilgængeligt, og du bliver ført igennem det på dansk. Du sætter blot den første CD i cd-afspilleren og så er du i gang.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Tid til Spansk - for øvede

Tid til Spansk - for øvede