Nedsat pris! Tiden hænger på træerne: roman Forstør
Kategorier / sektioner:

Tiden hænger på træerne: roman (Bog, Hæftet)

Af: Lone B. Skovgaard

Forlag: People s Press
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 330
Dato for udgivelse: 27-3-2008
Udgivelse: 1. udgave, 2008.
ISBN-13: 9788770552677
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2008
Første udgivelsesår: 2008
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Mangler pt.

191,75 kr

-23%

Vejl. pris: 249,00 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

På ´idiotens dag´ bliver Venusia født i 1915 i Rom. Moren er dansk og faren ud af en rig italiensk familie. Første Verdenskrig og en konkurs sender dem til Schweiz, siden Danmark. Den store, stærke, italienske familiekrop bliver splittet for alle vinde. Børnene mærker de voksnes desperation.
Der er en historie i familien, som alle helst fortier, og som følsomme Venusia bliver optaget af. Den drejer sig om tre skæbnesvangre kvinder, et barn og en stor mængde blod. Historien, eller rettere brudstykkerne af den, gør hende ualmindeligt nervøs. Hun lægger til og trækker fra. Blodet, barnet og de tre kvinder bliver til et eksistentielt regnestykke, som hun gerne vil have til at gå op.
Nervøsiteten og trangen til at skabe orden i tidens kaos vokser ud over hendes forstand. En ukendt sygdom udvikler sig i hendes hænder og forkrøbler hende, imens forskellige fantasifostre og friere kræver hendes opmærksomhed, og hun får børn.
Venusias indre og ydre lidelser kommer og går op igennem årtierne. I 30´erne giver hun den blandt bohemer og det bedre borgerskab, indtil mørket på ny sænker sig over hende, og hun bliver fast inventar blandt vingeskudte eksistenser på barerne og i vinstuerne.
Senere, langt henne i livet, vil fortiden ikke slippe hende - eller hun ikke slippe den. Hvad var det med det med al blodet? Var det noget med Venusia?
Tiden hænger på træerne er Venusias erindring om et liv, fortalt af hende selv som gammel dame. Det er en stor, vild og i ordets egentlige forstand fabelagtig roman om identitetens omtumblede vilkår i et vanvittigt århundrede. Fra en ny, funklende debutant i dansk litteratur, Lone B. Skovgaard.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Tiden hænger på træerne: roman

Tiden hænger på træerne: roman