Nedsat pris! Tidlig kommunikativ udvikling: værktøj til beskrivelse af sprogtilegnelse baseret på CDI-forældrerapportundersøgelser af danske normalthørende og hørehæmmede børn Forstør

Tidlig kommunikativ udvikling: værktøj til beskrivelse af sprogtilegnelse baseret på CDI-forældrerapportundersøgelser af danske normalthørende og hørehæmmede børn (Multimedia, Hæftet)

Af: Dorthe Bleses

Forlag: Syddansk Universitetsforlag
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Serietitel: University of Southern Denmark studies in language and literature
Sideantal: 292
Dato for udgivelse: 20-9-2007
Udgivelse: 1. udgave, 2007.
Nr. i serien: Bind: vol. 80,
Medforfattere: Dorthe Bleses m.fl.
ISBN-13: 9788776742577
Produkt type: Multimedia
Illustrationsangivelser: ill.
Ophavsangivelse: Dorthe Bleses m.fl.
År for denne udgave: 2007
Første udgivelsesår: 2007
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

3 - 8 hverdage

Levering inden jul: Kan ikke garanteres

216,65 kr

-13%

Vejl. pris: 249,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Tidlig kommunikativ udvikling er en brugervejledning og manual til undersøgelse af normalthørende og hørehæmmede danske børn. Sammen med bogen har Mikro Værkstedet i Odense udgivet to forældrerapport-skemaer (CDI: Ord og gestikulation og CDI: Ord og sætninger), som bogens undersøgelser er baseret på. Skemaerne følger ikke med bogen.
Tidlig kommunikativ udvikling indeholder resultaterne fra en omfattende normeringsundersøgelse af den tidligste sprogtilegnelse hos danske børn i alderen 8-36 måneder. Undersøgelsen er baseret på en internationalt anerkendt metode, hvor forældre har udfyldt detaljerede rapporter om deres barns sproglige udvikling. Den hører dermed til blandt verdens største datasamlinger om børns sprog baseret på denne metode og danner grundlag for den sprogvurdering, som nu tilbydes alle 3-årige børn i Danmark.
Tidlig kommunikativ udvikling henvender sig til fagfolk (som fx sundhedsplejersker, pædagoger eller audiologopæder), der arbejder professionelt med børns sprog, og til forældre, der gerne vil følge tættere med i deres barns sprogtilegnelse. Bogen giver ­ sammen med skemaerne ­ et konkret værktøj til at beskrive det enkelte barns sproglige og kommunikative kompetencer.
Tidlig kommunikativ udvikling er baseret på den danske adaptation af The MacArthur-Bates Communicative Development Inventories.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Tidlig kommunikativ udvikling: værktøj til beskrivelse af sprogtilegnelse baseret på CDI-forældrerapportundersøgelser af danske normalthørende og hørehæmmede børn

Tidlig kommunikativ udvikling: værktøj til beskrivelse af sprogtilegnelse baseret på CDI-forældrerapportundersøgelser af danske normalthørende og hørehæmmede børn