Tigerbjerget
Dette produkt kan findes i disse emner sektioner og kategorier

Tigerbjerget (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Nis Jakob

Forlag: JAKOBs PRESS
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788792970756
Udgave: 1. (02-01-2017)
Oplag: 1. (02-01-2017)
Første udgivelsesår: 2016
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 339
Omslagsgrafiker: Nis Jakob
Originalsprog: Dansk
Formater / udgaver

Levering : 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

TIGERBJERGET 

 af Nis Jakob 


En tidlig morgen i maj bliver den gamle patriark og lensgreve på Brochenborg ædt af den sibiriske hantiger i godsets zoo. Nogen har bedøvet den 94-årige greve og fragtet den lamme mand ud til den sultne tiger, som nådesløst tager for sig af den uventede servering.  


Tekstforfatteren, Janus, som er hyret til at skrive om Brochslægtens glorværdige historie, begynder at grave i grevskabets fortid, og skeletterne rasler ildevarslende bag slottets tykke mure.  


Flere personer med tilknytning til greven har et motiv til at slå ham ihjel, men hvem har gjort det?  


Er det den israelske nazijæger, der er på sporet af grevens tid som lejrkommandant i en kz-lejr i Hviderusland under 2. Verdenskrig? 


Er det den uægte og hjemvendte grevesøn, der ikke vil finde sig i at hans homoseksualitet forhindrer ham i at arve godset?  


Er det grevinden, der altid mangler penge til sit liv i overdreven luksus, eller er det den idealistiske chefzoolog, der ser grevens død som eneste udvej, hvis dyrene skal have et værdigt liv? Eller en helt anden person, der også hader greven?  


Sporene fører tilbage i tiden til Hviderusland og Israel over New York og København og forbi en række unge kvinders mystiske forsvinden, som aldrig nogensinde er blevet opklaret.  


Nis Jakob (f.1961) har skrevet 11 romaner siden 1999. Med Tigerbjerget er han tilbage med en original page turner af en krimithriller, der handler om ondskab og magt. Romanen skildrer en række skæbner, en slægt og en lille del af det Danmark, vi troede, vi kendte.

Anmeldelser (0)